Janes360 Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Ahojte chcel by som Vas skusenejsich poprosit o akukolvek radu/skusenost auto som kupoval v zime a ked som vtedy klimu skusal tak sa mi zdalo ze je vsetko OK. No teraz mam problem ked klimu zapnem tak necitim rozdiel vo fukani chladneho vzduchu. Dnes som dal klimu naplnit odcerpali mi o,3 l chladiacej zmasi a doplnili ale rozdiel som nepocitil. jedna sa o obycajnu klimatizaciu v Octavi 2 FL 2010 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Ahoj, měl jsem prakticky stejný problém,taky jsem auto kupoval v zimě, přišlo léto a nešla, ale kupoval jsem to od Škody a měl to od nich pojištěné, měnily klimakopresor, chladič na klima a ještě nějaký věci kolem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janes360 Odesláno Březen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Kompresor by mal byt ok po dnesnej diagnostike viem ze kompresor to nebude po zapnuti AC ma 900 ot/min a v sustave je 5,6-5,8 baru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.