Fakt7 Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Zdravím páni, mám nasledovný problém so štartovaním. Prvý deň mi to chytilo až na 20 pokus. Teraz mi to štartuje tak na 4-5 pokus. Nezáleží na tom ako dlho točím štartér. Problém je pri studenom motore ale , čomu nechápem, že prvý pokus ráno na studený motor mi chytí hned. Motor vypnem a znovu štartujem a už je problém. Ak je motor teplý tak to štartuje bez problémov. Myslel som že to dáva málo bohatú zmes lebo teplotne čidlo si myslí že je motor teplý ( jedno bolo menené, to čo ukazuje teplotu na palubovke) ale tomu už neverím pretože to by mi nechytilo ten prvý pokus ráno. Štartér točí, palivové čepadlo tahá. Čo sa týka sviečok predpokladám, že by kolísali otáčky ak by bol s nimi problém. Neviem si s tým už rady. Auto octavia I 1.6 74 kw r.v. 99 . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dupisek Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Zdravím páni, mám nasledovný problém so štartovaním. Prvý deň mi to chytilo až na 20 pokus. Teraz mi to štartuje tak na 4-5 pokus. Nezáleží na tom ako dlho točím štartér. Problém je pri studenom motore ale , čomu nechápem, že prvý pokus ráno na studený motor mi chytí hned. Motor vypnem a znovu štartujem a už je problém. Ak je motor teplý tak to štartuje bez problémov. Myslel som že to dáva málo bohatú zmes lebo teplotne čidlo si myslí že je motor teplý ( jedno bolo menené, to čo ukazuje teplotu na palubovke) ale tomu už neverím pretože to by mi nechytilo ten prvý pokus ráno. Štartér točí, palivové čepadlo tahá. Čo sa týka sviečok predpokladám, že by kolísali otáčky ak by bol s nimi problém. Neviem si s tým už rady. Auto octavia I 1.6 74 kw r.v. 99 . Diagnostika něco hlásí? Bez výpisu chyb diagnostiky nemá cenu nad něčím bádat, to může být x věcí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fakt7 Odesláno Duben 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 No tak nakoniec to je ten štartér. Nezapadá dobre pastorok. Iba ked je teplý motor. Mechanik mi navrhol nový za 70 euro s tým že starý nechám firme. Máte niekto skúsenosti so štarterom/alternatorom z Česka firma Magneton? Alebo potom ešte ostáva možnosť repasu tohto môjho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.