Přejít na obsah

Problém so štartom

Doporučené příspěvky

Zdravím páni, mám nasledovný problém so štartovaním. Prvý deň mi to chytilo až na 20 pokus. Teraz mi to štartuje tak na 4-5 pokus. Nezáleží na tom ako dlho točím štartér. Problém je pri studenom motore ale , čomu nechápem, že prvý pokus ráno na studený motor mi chytí hned. Motor vypnem a znovu štartujem a už je problém. Ak je motor teplý tak to štartuje bez problémov. Myslel som že to dáva málo bohatú zmes lebo teplotne čidlo si myslí že je motor teplý ( jedno bolo menené, to čo ukazuje teplotu na palubovke) ale tomu už neverím pretože to by mi nechytilo ten prvý pokus ráno. Štartér točí, palivové čepadlo tahá. Čo sa týka sviečok predpokladám, že by kolísali otáčky ak by bol s nimi problém. Neviem si s tým už rady. Auto octavia I 1.6 74 kw r.v. 99 .

Odkaz ke komentáři

Zdravím páni, mám nasledovný problém so štartovaním. Prvý deň mi to chytilo až na 20 pokus. Teraz mi to štartuje tak na 4-5 pokus. Nezáleží na tom ako dlho točím štartér. Problém je pri studenom motore ale , čomu nechápem, že prvý pokus ráno na studený motor mi chytí hned. Motor vypnem a znovu štartujem a už je problém. Ak je motor teplý tak to štartuje bez problémov. Myslel som že to dáva málo bohatú zmes lebo teplotne čidlo si myslí že je motor teplý ( jedno bolo menené, to čo ukazuje teplotu na palubovke) ale tomu už neverím pretože to by mi nechytilo ten prvý pokus ráno. Štartér točí, palivové čepadlo tahá. Čo sa týka sviečok predpokladám, že by kolísali otáčky ak by bol s nimi problém. Neviem si s tým už rady. Auto octavia I 1.6 74 kw r.v. 99 .

Diagnostika něco hlásí? Bez výpisu chyb diagnostiky nemá cenu nad něčím bádat, to může být x věcí.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

No tak nakoniec to je ten štartér. Nezapadá dobre pastorok. Iba ked je teplý motor. Mechanik mi navrhol nový za 70 euro s tým že starý nechám firme. Máte niekto skúsenosti so štarterom/alternatorom z Česka firma Magneton? Alebo potom ešte ostáva možnosť repasu tohto môjho.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...