Rusta Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Dneska jsem si vsim, ze jeden vstrik netesni a syci z nej vzduch a delaji se trosecku bubliny. Co s tim? Na peugeotu jsem mnel podobny problem, ale tam to nesycelo, pouze se delali bublinky trochu, tak jsem jezdil normalne dal. Ale tady to je vylozene slyset... Chce to pouze pretesnit nebo je treba uplne vymenit vstrik? A kolik to muze cca stat? Diky :-) A jestli s tim muzu normalne jezdit dal nebo radsi ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanso3 Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Jak to myslíš, že jde vzduch mezi hlavou motoru a vstřikem bo kde? nebo mezi palivovou hadičkou a vstřikem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rusta Odesláno Duben 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Syci to primo ze vstriku v miste kde se spojuje samotny vstrik a ten nastavec. Ted je problem, ze ten vstrik nejde ven... ale snad ho vyndaji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajda077 Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 taky mi nejdou vyndat dva vstřiky. je potřeba vytahovat za tepla.taky mě to syčelo v místě jak říkáš...stačí vyměnit těsnění vstřiku...vyžíhat a očistit dosedací plochu vstřiku...a houpe ti lehce auto....běží ti to na 4 nebo na 3 válce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rusta Odesláno Duben 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 UZ to mam spravene, auto slo na vsechni 4 valce, ale jak to uchazelo, tak to nemelo horsi vykon. Strik se vytah pomoci hydroulickoho vytahovace. Ja jsem to nedelal, delal to automechanik. Strik tam dali jinej a jede to fajnove. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.