Alien001 Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Ahoj mam problem s kamosem jsme napichli octavu a pri projizdeni vseho moznyho jsme prisly ze cerpadlo mi do jednotlivych valcu dava jiny mnozstvi paliva a ne stejny nevim kolik presne by do jednotlivych valcu melo jit ale je tam jeden u ktereho je hodnota 2 a tak by to asi melo bejt ale do tech trech ostatnich sou ty hodnoty kolem nuly a taky v MINUSU coz je spatny!co sem zjistil. potreboval bych poradit jak se toho zbavit! pak si jeste myslim ze kdyz to takhle blbe davkuje palivo ze to trba pro prvnim startovani hur chytne je to mozny? ale kdyz startuju uz po druhe atd.... tak to uz je pak dobry. 1.9 66Kw 1999 Dikes moc Tomas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alien001 Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 to m i nerikejte ze nikdo nevite to se mi nejak nezda! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 To co zmeris na diag neni tlak ale regulacni odchylka... dej si promerit vstriky na stolici a zkalibrovat... Nestoji to na O1 moc penez a budes mit klid... Jestli to ale dobre startuje neres to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alien001 Odesláno Duben 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 no dobre prave to mi dela divnej pocit jako ze to chce a nechce chytit a po par otoceni motoru to nakonec chytne ale za autem oblak a to by bejt snad nemelo ne? proto se mi to nezda!... ne tlak ,ale mnzstvi paliva ,ale nevim jednotku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.