2Tall Odesláno Duben 12, 2014 Sdílet Odesláno Duben 12, 2014 (upraveno) Zdravim, dávám na svojí OI vkusnější stěrač, ale na novou lištu nemůžu sehnat tu krycí patku na šroub. Nevíte o tom kde objednat ? jedná se o orig původní ramínko a orig lišta přes stěrač. Na SEDAN Obrázek 1 původní = obrázek 2 nová lišta Upraveno Duben 14, 2014 uživatelem 2Tall 0 Citovat Odkaz ke komentáři
2Tall Odesláno Květen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Zdravim, dávám na svojí OI vkusnější stěrač, ale na novou lištu nemůžu sehnat tu krycí patku na šroub. Nevíte o tom kde objednat ? jedná se o orig původní ramínko a orig lišta přes stěrač. Na SEDAN Obrázek 1 původní = obrázek 2 nová lišta odpovím si sám :-) Krytka na netu k nesehnání, po pár hodinách jsem to prostě vzal, na vrakáči vůbec nic. Vše tedy vyřešil autor za pouhých 280kč :-D asi můj nejdražší plast v takovém množství :-D když jsem stěrač namontoval, dále jsem zjistil že koncovečka hadičky ostřiku je zase jiná než původní :-D vyřešil jsem nožíkem ;-) Shrnutí tedy, výměna stěrače = nové plast rameno + krytka + nová stírací líšta (je do oblouku) a na závěr trocha šikovnosti :) závěr je to hezčí :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.