numikk Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 (upraveno) Zdravím všechny a veselé Velikonoce všem, trvalo mi víc jak rok založit tohle téma, takže teď to zkusím pomalu dohnat.Auto jsem koupil na konci roku 2012 původně z rakouska, byly tam známky že se někdo lehce opřel o svodidla pravým bokem, časem jsem zjistil že to bylo víc než lehce, bohužel...Nebyla to žádná hitparáda když jsem to přitáhl, ale za ty peníze jsem nic jinýho nečekalJe to FL 12/2000, výbava Elegance s úžasným ASR ze kterýho mi občas praská žilkaMotor rotačka 81kwPrvní dvě fotky po přistavení na zahradu.Za ten rok co ji mám jsem najel asi 9.000, mezitím se dělalo dost věcí protože to bych nebyl já kdyby mi všecko neodešlo během chvíle, takže komplet klima, vstřiky, rozvody, žhavení, elektrika a další hromada věcí.Auto kvete jak jarní louka, takže detailing se nekoná.Co se úprav týče, moc jsem tomu nedal, setup minulýho roku(další 2 fotečky):VW R18 8J 5x130 + BFG 225/40Podvozek pevnej Lowtec 40/30 - pak jsem dal dozadu stavítko z KW takže to sedlo nastejno, na těch R18 jsem šel v reálu asi o 7cm níž než série.Přední ramena komplet v Powerflexech, přední horní uložení taky PowerflexZadní uložení + dorazy nový, přední kotouče i desky BremboTrochu jsem zatmavil přední lampy, vzhledem ke špatnýmu pravýmu blatníku jsem se rozhodl pro sticker.Dovnitř jsem hodil polosporty z GIVTrošku jsem laboroval s výfukem abych měl lepší zvuk, odfukuje to pěkně ale půjde to zpátky do série protože mi to leze na nervy.Postupně sem naházim fotky z úprav jak vyjde čas a dopíšu co se dělo přes zimu a co bastlim teď.Co mám v plánu dál, neboli co se pokusím tenhle rok dodělat:Celolak - opět modrá 9460Hagusy + příčníky + deflektor Thule nebo YakimaOstřiky světelPřední světla novoty, přední blinkry do pomerančeLehounce zatónovat sklaPravý zrcátko velký - zaprvý je to hnusný a zadruhý v něm vidim prdPředkožku na kapotuMlhovky z Fabie RS do nárazníkuStavitelnej podvozekPřednínáprava - RS brzdy nebo větší? Opískovat ramena a do komaxu, asi jinej stabík kvůli snížení, stavitelný odklony.Zadní náprava - komplet opískovat a do komaxitu, nový ložiska+náboje, pohrát si s odklonama, Powerflexy, jinej brzdič a 280 kotouč, posunout nápravu kousek dozadu kvůli snížení.Stropnici a sloupky do černa - sloupky potáhnu koženkou, stropnici asi poflockovat?Sesle a výplně dveří kožak, volant + řadička + ručka taky kožak - pravděpodobně všechno v černý jen prošívaný červenou nití.Vytlumení celýho auta - jen lepší repráky, žádný divočiny a basák přes celej kufrNěco spáchám s motorem, jen aby to rozumně tahalo ty 18" - takže chip a nahodil bych intercoolu spíš kvůli vzhledu a případným dalším úpravám kdyby mě to chytlo.Tempomat - žádná velká úprava ale musim ho mít.Plus další chujovinky který asi nestojí za řeč.Kritiku vítám ale nezapomínám :D Upraveno Duben 24, 2014 uživatelem numikk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Vítám tě mezi námi, konečně zase nějaký slušný kombajnek ...máš to podobné jako u mě, auto v dezolátním stavu a udělal jsem z toho slušný povoz ...ještě to chce vidět nově octu z minulého přímo ze předu, světla jsou pecky a kola ani nemluvím u těch se ti ani nedivím, že je pryč nechceš dát, taky bych je nedal, jsou krásný vzorově i barvou. Těším se na další úpravy a fotky, zase někdo, kdo mě více zaujmul autem ...hlavně ti přeju mnoho šťastných kilometrů a žádné poruchy ani nehody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Jojo z pěknyho vraku to vypada vic než slusně :) přeji mnoho štastnych km bez nehod a pruch :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 fakt povedená proměna, jak říká Hans po dlouhé době auto které zaujme..ještě to chce facelift masku a bude to paráda ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Duben 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Díky moc kluci, vážim si toho, i když teď je to super dezolátCo se masky týče, tak celej předek se překopává viz foto ... Fotku předku série ani pak po úpravě nemám, každopádně fólie jsou už pryč, přijdou tam akorát nový obyč světla a oranžový blinkry, ta fólie sice vypadá dobře ale fakt to dost ubere na svítivosti a orgáni z toho taky nejsou nadšený.Příští týden nasadim novej podvozek a zkusim to stočit co to půjde, hned po tom bych měl mít kola po repasi a nazuto do 205/40, ještě dořešit lak na předku a už bych mohl i vyjet mezi lidi :D Ještě přihodím fotku zimního setupu na R17 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Jo taky podobně moje octa vypadala, když se komplet předek předělával na US verzi ...a to samé interiér, jediné co v tom autě zůstalo stejně je palubka a kasle jako taková :D....jinak vše kolem už mám upravené Tak sem házej fota jak introše, tak z venku at máme co obdivovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 205/40 to budou slupky :D :D máš kryt pod motorem? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Duben 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Původně jsem chtěl 205/35 ale dávat za nankangy 3500 za gumu mi přijde neskutečný.Plechovej dekl byla snad první úprava na autě, předtim jsem jezdil taky OI služební a ten dekl jsem si nemohl vynachválit i když to byla sériovka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 No ja tam mit plech tak ho taham po zemi :D dokazu si rict ze s tim bych nikde nevjel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 (upraveno) Netahal Míro....já ho mám také a minulý rok to bylo v pohodě....je pod ním dost místa, zde je foto a to jsem byl vpředu uplně seštelovaný co mě podvozek pustil, říznutý stabík i nosník a zkrácené horní uložení ;) Tento rok chci ještě níž, tedy horní uložení kratší a vyndat hlepry :P...ale musím upravit ten plech abych ho už netahal Upraveno Duben 21, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Duben 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Jak si upravoval stabík? Mam doma stavitelný kosti ale nevim jestli to bude fungovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 (upraveno) Já jak jsem nahoře psal, tak ho mám říznutý ;), při stavitelným podvozku a větším snížení je zbytečný...pokud máš větší snížení, tak kosti jsou ti k ničemu ;) Upraveno Duben 21, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Vítej ! Pěkná Octa :) ať slouží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Kryty pod motorem vyhoď,Jak to složíš budeš hned dřít.Sehnat rs brzdy za pěkný peníz je taky trochu umění.Jinak ať jezdí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Zdendo jaky 5x130 ? to asi ne . jinak vime svy takze komentare nejsou potreba :D hlavne to uz dej dohromady at muzem nekam vyrazit . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Duben 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 (upraveno) Zdendo jaky 5x130 ? to asi ne . jinak vime svy takze komentare nejsou potreba :D hlavne to uz dej dohromady at muzem nekam vyrazit . Jirko podložky Upraveno Duben 25, 2014 uživatelem numikk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Aby se neřeklo že nic nedělám i když jsou ty chcance - nasadil jsem sračkovej stavák.Provozní výška bude přibližně stejná - vpředu o číslo vejš aby to bylo na stejno se zadkemVzadu trošku áčka, vpředu ještě doladim během pár dní včetně sbíhavosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rocknrolla Odesláno Duben 26, 2014 Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 pěkně si jí položil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 26, 2014 Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 Ty acka vzadu se me teda zdendo desne nelibej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Duben 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 No jo co naděláš, uvidíme jak to bude vypadat na "normálních" kolech a "normálních" gumách ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 :D dneska jsem jel kolem tveho domu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Duben 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2014 Nebudem to rozjíždět offtopic, ale mohl si vzít telefon a volat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 30, 2014 Sdílet Odesláno Duben 30, 2014 njn když jel ode mě z polepu střechy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 30, 2014 Sdílet Odesláno Duben 30, 2014 naopak kdyz jsem jel k tobe sterny jenze uz tak jsem nestihal a zpatky jsem spechal domu abych vtomhle tydnu viel aspon jednou pritelkyni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Květen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Na zadku už kola včetně papučí, poladěná výška, odklony a v podstatě už hotovo:Na předku už mají obě kola stejnej úhel, stabík venku, výška se musí doladit jak budu mít obuto:Čekám na lakování kapoty, masky a nárazníku.V týdnu nasadím nový světla, blinkry na oranžovo, mřížky nárazníku a rámeček masky do černýho lesku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Ty jedesss tak to ma byt ;-) a dobra volba kol za me ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Květen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Díky, bohužel času je čim dál míň navíc nespolehlivost některých lidí mě ještě víc brzdí.Koukal jsem i na tvojí, taky pecka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Nz a tez diky ale jak pises uplne stejne na tom jsem jeste jsem to ani nevytahl :-( mega moc prace je budu rad kdyz pojedu do zamberka ale bez nalakovani par veci no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Květen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Ten lak mě trápí taky, potřeboval bych to fouknout celý ale nemam na to....aspoň teda ten předekNavíc nevim jestli nebudu muset ještě řezat nosníky kvůli poloosám, do toho se mi teda moc nechce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Všichni mají strach řezat,vždyt na tom nic není ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.