Lionel Odesláno Květen 17, 2014 Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 Tome kdyz ty jsi jiny :D :D :D ne taky jsem musel kdyz pak clovek chce jit trosku niz :D ale jinak jsem to taky dlouho nemel vyrezane nez sem se dokopal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Květen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 Uvidíme jak sjedu ze zvedáku, jestli to bude dělat neplechu.Kvůli dovaření těch nosníků neni lepší vyhodit ven i motor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 Neee staci vytahnout z tehlice oolosou a tehlici i z tlumicem dat bokem a odelat hlavne stabik pokud mas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Květen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 Něco málo na předku hotovo...Sticker půjde časem dolů, jen dočasně než bude lak, tažný oko na zkoušku.Co se blinkrů týče, fólie měla být tmavší, odstín jako ty malý v blatníkách, bohužel to dopadlo takhle, musím koupit sprej a předělat to.Masku ještě nalakovat na černo.Všechno šlo celkem dobře, nicméně stále čekám na dodělání laku na posledním disku, nejdřív odešla pískovačka a teď zase něco dalšího, asi už se nedočkám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 26, 2014 Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 To mas stočený jak cip kamo :) mazec .:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 26, 2014 Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 no tak konecne zdendo :D dneska jsi volal co se delo mel jsem toho hodne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Květen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 Mirajzz: dík ale zase tak stočený to nemám, ještě jsem nešáhnul do nosníkuJirka: tak ještě aby bylo to kolo a můžu mezi lidi, na těch zimních 15" vepředu a letní 18" vzadu se mi moc jezdit nechce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 no tak na to jak to auto vypadalo pred 14 dnema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Trošku shnilotina :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 tak už neni nejmaldší ale ty si o ní postaráš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Ještě kolečko kitu na práh a zadní blatník: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 toto je nahovno a nekočná práce ale ked sa chce ,držím palce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 čoveče nechce, ale po tom co mi předvedli dva lakýrové, tak si to radši zkurv*m sám a za menší prachy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 to chapem ja si robím už 4 te auto sám komplet ,neurobím to sice za týden ale zas vím na čem sem že sa mi lak po roku neolupe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 A za kolik to nalakuješ me? :D klidne sz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Červen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 Jo to moje lakování neni žádná sláva, ale když se nepovede tak můžu nadávat jenom sám sobě.Jen tak mimochodem, neví někdo jak je nad čelním oknem to těsnění nebo co to je, dá se vyndat aniž by se zničilo? Mám tam puchýřky a potřeboval bych to dát pryč a obrousit. Případně jestli se dá pořídit nový ve škodofce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 ja mam takovy dojem ze to je soucasti celniho skla ale kecal bych 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Červen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2014 Postup na modrý skoro žádnej. jenom se tu patlám s agáve služebákem - komplet přední náprava krom tlumičů a per, olej, šecky filtry, brzdy atd....navíc jsem si přivezl další auto na kterým musím udělat pár věcí.No a aby toho nebylo málo tak jsem byl v pátek ve strašnicích kde mám mít namíchanou barvu, základ i plnič a světe div se pánové to už ve 2 zabalili i když mají mít do 5, takže jsem bez barvy Nenašel by se tu někdo kdo by prodával podložky z 5x100 na 5x130 ideálně 25-35mm? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Červen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Service daya jedna s nasazenejma kolama, vepředu půjdou kola ještě cm ven a vzadu 0,5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 dobrej servis day :D luxus foto . Vidim dobre. Ze za tim ramenem steluju vejsku zadniho kola ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 hha fakt pecka :D a no nakou tu podlozku by to asi chtelo :D jinak doufam ze dovalis do zamberka ? :) ja sice dodrbany jak berlin :D ale snad dojedu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 no to si pis ze dovaly ma zajisteny spani takze musi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 sakra nooo ja to jeste neresil :D :D :D :D asi bych mel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Červen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 Jako žamberk chci jet stopro, snad do tý doby stihnu dodělat exteriér 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 MUSIS !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Sakra a ja spani zatim nevyresil asi se ozeru a lehnu do limce kola :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Červenec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Taky možnost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Červenec 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Konečně jsem se dostal k lakování toho boku, fotoreport během víkendu.Podložky 35mm na předku i zadku, gumy vzadu už dostaly dobrou čočku od blatníků, ale nevadí.Teď bych udělal menší hlasování, jestli ty zadní světla tmavit jako na fotce (teda už jenom to levý :D ) nebo to nechat v sérii.Mě se to celkem líbí, na druhou stranu líbí se mi i origo, případně jsem pro to udělat úplně jinak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Takhle zatmaveny to ma Mara a neni to dle me vubec spatny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Zdarec,pěkná Octávečka Jinak chtěl jsem se zeptat jaký kti si použil na prah a zadní blatník ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.