romariooo Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Hifisoustava se skládá z deseti reproduktorů Focal a zadního subwooferu značky Fokal.Celý systém je precizně vytlumený Dynamatem přičemž na zesílení reproduktorů se používá solo zesilovač a na zvýraznění basů také se stará samostatně pracujicí zesilovač.Celá soustava se ladila cca měsic jelikož byli drobné problémy s výškama které se nakonec podařilo odladit. Výsledek je na fotkách... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 asi sem lama romane, ale tu rezervu mas meri to u uzvucnici a tim spicatym molitanem? jinak o tom ze Ti to pekne hraje neni potreba psat. v HK mi zase pustis tu mov, vid? a kde mas tech 10 repro? to mas vysky i v zadnich dverich mimo tech na C slopkach? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Ano.Rezerva je pouze dojezdové uzké kolo které slouži i jako ozvučnice celého systému.Jakmile pichnu kolo tak to je otázka pěti minut takže pohoda.Prakticky když otevřu kufr tak nic nepoznáš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 hmm toho jsem se obával oni sundávali(y) i ten plech ve dveřích co je přinýtovanej:-( zase pro mne další překážka:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 no a jeste jeden dotaz. jak mas tu bilou desku co je v ni basak. na ni je zspodu prisroubovana laminatovy dno nebo je ta deska jenom polozena na ty rezerve a tom molitanu? asi se Te na to budu muset poptat v HK. pokazdy na to zapomenu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 V H.K Ti to názorně Kubiku předvedu ale je to plně funkční co se týče zavazadlového prostoru-hodim kufry neboli nákup a mužu frčet-žádné omezení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 docela me prekvapilo ze to hralo i kdyz si mel v kufru neco danyho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 docela me prekvapilo ze to hralo i kdyz si mel v kufru neco danyho... Někdy mám pocit že s "nákupem" to hraje někdy i líp...jsem spokojený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 to romario: fotky super-toje jiná "alchymie" asi by som sa z toho potento 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Děkuju moc :) je to tak trochu uchylárna ale předtim jsem něco podobného měl v jedničkové Octávii.Přijed si to poslechnout 11 července do Hradce Králové :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Je to drobátko bokom ,ale pri správnej polohe planét sa možno utrhnem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 a pro zajimavost cena ?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 (upraveno) SZ Upraveno Leden 9, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 tak to je celkem dobrý myslel jsem že to bude o hodně vic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 No je to v celku zajímavé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Je to zajimavé hlavně v tom že mužeš používat plnohodnotně kufr což je velký plus.Nemusiš se omezovat.V podstatě jsem přišel jen o pět čísel na hloubce kufru a když se v autě spí tak je to plus...krásná rovina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 co dodat - kdo umí ten umí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 pre mňa hooooodně peňazí ,asi by som" zatiaľ "radšej kúpil nejaké 17-ky kola a potom AUDIO ,ale inak na to spanie v aute je to o.k. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 pre mňa hooooodně peňazí ,asi by som" zatiaľ "radšej kúpil nejaké 17-ky kola a potom AUDIO ,ale inak na to spanie v aute je to o.k. Je to otázka priorit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 To jo a tiež peňazí, hlavne ak živíš ešte hladné krky a hypotéku.Ja osobne by som rád. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Je fakt že kdybych se měl rozhodovat mezi kolama a muzikou tak zvolím tu první variantu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Ja by som šiel do toho aj toho len u mŇa to nejde naraz .Kolá som mal v pláne už keď som kupoval auto a rádio som dal zo starej O1 len som musel robiť prepojovacie káble aby som nešahal na origo káble kvôli lízingu, teda tak mi to bolo povedané.Takže za rok keď mi skončí líza sa do toho pustím -dúfam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 Romario ten HI-FI je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Tak na Octaviasrazu jsem měl tu čest porovnat muziku z Radovanovy bílé RS a má to taky moc pěkně vymyšlené. Jinak mám prasklý přední reproduktor Focal a ted mi to mění za nové naštěsti v záruce...jinak to je za 7 tisic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 kdo ma ješte muziku v oII ??kromě romaria 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Duben 20, 2010 Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 moje řešení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Tak to vypadá že budu muset dát nové výškáče Nejraději bych tu instalačku celou překopal :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 neodchazi Ti toho posledni dobou nejak moc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 jen jsem se chtěl zeptat jak chladíš ty zesíky , nebo jsem to přehlídl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 Kubiku: to se Ti zdá.Na předposlední Rozkoši jsem akorat měnil levý reproduktor Focal v záruce škodik: chlazeny to je vzduchem,je tam udělaná jakoby mřiška která vetrá a nestalo se mi ještě aby zesilovače se odpojili od soustavy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.