Boooger Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Na úptavy to zatím nevidím. .. nejdřív budu investovat do servisu a až potom úpravy. Jen max nejaka nova maska a nove znáčky. Popravdě nevím co by se k tehle barvě mohlo hodit :-) ani nevím jak ji pojmenovat :-) Ale barva je to hezká. Šedivka jedna :-) Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Uz to zacina.. maska, znaky Podle me odstiny sedi a modra az fialova. Hezka je a hlavne vdecna B) Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Je to béžová cappuccino a upravuje se velmi dobře - sám jsem tuto barvu na předchozí OII měl ;) Jinak gratuluji a přeji, aby ti tentokrát již sloužila k tvé spokojenosti! Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Hmm, tak béžová cappuccino, alespoň vím, jak to pojmenovat :-) Doufám, že teď už bude vše bez problémú. Říká se přeci do třetice všeho dobrého. Dnes jsem si dal prvních 150km a jsem nadčenej!! Kultivovanost motoru oproti té 1.6 je šílená, ale na to jsem zvyklý z mé první octy:-) Trochu mi nejde do hlavy ten dešťový/světelný senzor. Fakt mi na ovládání chybí pozice auto, a v nastavení chybí položka coming/leaving home... a nenatáčí se světlomety. Doufám, že to pujde nějak dodělat, ale asi to není životně důležité... Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 (upraveno) nenataci ? jed lehce pres 10 km/h na sirsi ceste a tam poznas jestli nataci ci ne ... svetelny senzor: vymena vypinace: http://www.sbazar.cz/protranscar/detail/5530214-octavia-ii-2004-2013-spinac-svetelalu-chrom-dekor - ten uz je trochu lepsi (po vzhledove strance), pry se da sehnat i za min, nevim ja kupoval tenhle, dobra domluva s prodejcem a jeden pin co ti natahne z toho vypinace do BCM (treba Rolbar) + kodovani ... cenu za dotazeni a kodovani neznam, ale bude to zadna palba a mas funkcni svetelny senzor, L&C home :) Upraveno Květen 10, 2014 uživatelem MaroCZ Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Ty jo tady je každej tak zkušenej, to se mi fakt líbí !!! Takže LCH je tímto vyřešeno :-) Moc díky za tip!!! S tím natáčením jsem myslel spíš nastavení výšky svícení na základě zatížení vozu. U první octy to dělalo myslim při každém odemknutí vozidla, ale možná to souvisí s tím LCH Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 pri nastartovani se ti provede test, pokud mas s tim problem, tak v pripade dodelavky toho svetelnyho senzoru se ti muze na to kouknout Rolbar ... jinak LCH nema nic s xeny spolecne ... ja mam obyc halogeny a LCH mi funguje paradne a rychle si clovek na to zvykne :) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Auto vypínač jsme přendávali na 2 autech a pin nebyl potřeba přendávat!! ze serie deštovej senzor plus halogeny.. a proč tam bylo tolik servisních prohlídek, přišel si na to a je to PD BKD? nejsou ty xeny dodělaný? Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Maro ještě jednou díky za radu, asi to budu řešit se známym (mechanik), kterej na to má v noťasu nějaký profi program a už dříve mi nastavoval nějaký změny (automaticke zamykani po rozjezdu, odemykani poze dveri ridice...) takže by mohl asi dokázat i tohle.... Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 xenony si vysku sviceni nastavuji automaticky podle toho, jak je auto zatizene. Maji gyroskop. Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 v tom pripade to mas jeste lepsi, kdyz se pin dodavat nemusi :) ... pokud znamej nepotrebuje vydelat, tak mas investici max 1000 kc :D ten servis by me tez zajimal, proc tam tolikrat octavka byla Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Bylo to fleetovy auto, zaznamy typu: vymena vody do odstrykovacu, sezoni ulozeni pneu2×rocne, standardni servisni prohlidky, reklamace svetlometu - rozleptani od vody do odstrikovacu, vymena predniho skla, lakovani zadnich dveri - byla trochu naborena na prdel, v 50K vymena turba v zaruce.... Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Tak alespoň jasná historie. A kód motoru? Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Auto vypínač jsme přendávali na 2 autech a pin nebyl potřeba přendávat!! ze serie deštovej senzor plus halogeny.. a proč tam bylo tolik servisních prohlídek, přišel si na to a je to PD BKD? nejsou ty xeny dodělaný? Je to BKD, mimochodem pro zajimavost.. vcera jsem nasel BKD r.v. 10/2009 :) auto tam bylo i kvuli vymene 25A pojistky :D Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Jj je to BKD... Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Květen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 (upraveno) x Upraveno Květen 15, 2014 uživatelem Boooger Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Květen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 Tak dnes, první malé úpravy (Díky davcatuma:-)) Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 jak to prokoukne co jak budeš řešit znak do volantu? nebo to nebudeš řešit Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Květen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 Jj, mám radost, vypadá to o dost lépe :-) A jak se dá řešit ten volant? Dej mi sem nějaký odkaz a vyřeším to ;-) Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Květen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 Dnes vyměněny všechny přední výdechy klimatizace ;-) To už asi zažil každý :-) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 17, 2014 Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 Ja tedy ne ,proc si to menil?Mel jsi zlomene lamely? Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Květen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 Něco bylo jen vypadlé, něco vylámané, tak jsem to vyměnil všechno :-) Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Květen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 Jinak jsem založil nové téma, které už nemá se sněhurkou nic společného a bude už jen o šedivce:-) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=24180 Lukyn Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky