Boooger Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Ahoj clubáci, skoro po roce co mi ukradli mou černou oktu 2.0 tdi dsg (MR2007), jsem si včera pořídil mladší sestřičku 1.6 TDI DSG v krásné bílé barvě. Až se trochu víc zžijeme, udělám pár lehkých designových úprav (folie, maska, mračítka, nové loga a samozřejmě kola :-)) Trochu info o výbavě: Škoda Octavia II Combi Ambiente 1.6 TDI 77KW MR2010 Multifunkční volant 6 x airbag 4 x el. okna Dešťový senzor 7º DSG Park. senzor vzadu Xeny Doufám, že si ji užiju déle než její předchůdkyni. A užijeme si společně spousty šťastných kilometrů. Lukyn PS: přikládám na rychlo jen pár fotek, později dodám další a i s úpravami :-) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Peknaa snehurka ...len tie xeny na tej fotke nejak neni vidiet :) Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Teď možná budu za debila, ale to nejsou xenony? Jsem amatér bylo mi to tak prodaný a ty čočky mi tak taky přijdou Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Nie, to nie su xenony, ale klasicke halogeny v cocke. Xenony FL maju hlavne natacanie do stran, co je vidiet uz na prvy pohlad a ked to je origo, tak na narazniku su ostreky svetiel...nehovoriac o nivelacii, co je automaticky naklon svetiel podla zatazenia naprav (cize v palubovke by si nemal manualne ovladanie sklonu svetiel, co ty tam mas). A okrem toho, staci pozriet zozadu svetla a hned uvidis, ze tam neni vybojka, ale ziarovka H7. Isiel by som za predajcom a nakopal ho do prdele, ak ti tvrdil, ze su to xenony P.S: kazdopadne halogeny v cocke su uplne postacujuce, ak mas dobre ziarovky ...ale za taketo zavadzanie by si dotycny zasluzil nafackovat. Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Máš naprostou pravdu!! Nechal jsem si to ještě potvrdit od znameho co ma přistup k vybave podle vin a skutečně to jsou jen H7. No což, hlavně že to svítí... A bazarista je kokot! Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Hlavně ať ti věrně slouží ! Pokud by mi nedejbože někdo ukradl moji Octu,asi bych si další nekoupil - (hodně by záleželo na tom, kolik bych dostal od pojišťovny) Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 No neboj, že jsem na to nemyslel. Narážek typu, seš neponaučitelnej a stejně ti to zas ukradnou jsem od včerejška slyšel nezpočet. Koukal jsem i po jiných značkách, ale okta je holt okta Taky už nebude jen tak stát před barákem a bude lépe zabezpečená. jinak díky za přání Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Máš ji hezkou, tak ať slouží! PS: jen abys neměl namísto klasické H7 žárovky HID hovadiny, které oslňují ostatní a tváří se jako xenony.. ;) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 hezká, kolik má km? jinak není potřeba mít ani hidy, plno majitelů aut má špatně nastavený světla a oslňuje to jak, popřípadě zatíží kufr a nejsou schopni zklopit světla ovladačem v autě... Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Moc pěkná. Jak třeba Stickler ví, na bílé barvě ujíždím. :D Odkaz ke komentáři
MiSKO83 Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Ahoj! Jak jsem bílou nikdy neměl rád, tak musím uznat, že Octávce ta barva moc sluší! K čemu slouží na MF volantu v pravo tlačítko s tím kolečkem?? Já tam mám tlačítko telefonu.. Jinak si zkontroluj, jestli tam fakt nemáš dodělané ty HID xenony. V provozu je to prasárna.. Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Díky za přání pánové, Má najeto 128K, bíla s modrou RS jsou na oktě asi nejvíc slušivý barvy. Bohužel teď řeším nepříjemnou věc a to je cukání při rozjezdu. Zatím to vypadá na špatný spojky v DSG, tak jsem zvědav jak to dopadne... Držte palce. Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Hmmm, tak zítra jí vrcím a budu hledat jinou :( Mám na škodovky nějakou smůlu Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Jakto? :-O Kvůli těm spojkám? Nebo se objevilo ještě něco dalšího? Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 JJ jsou v hajzlu spojky a asi i mechatronika. Ještě jsme zjistili, že s tím to auto mělo problémy skoro od výroby. Už to bylo asi 3x opravovaný a jednou dokonce měněný v autorizovaném servisu. No holt špatnej kus... Dneska jsem řešil reklamaci a naštěstí mi v bazaru řekli, že mi vrátěj prachy. Moc dlouho sem si jí neužil, ale nedá se nic dělat. No budu hledat dát. Zase vám sem potom hodim nějaký fotečky. Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 A zase půjdeš do octy, nebo už se jí vzdáš? Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Nerad se vzdávám, takže asi znovu octa :-) Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 ...a tentokrát pozor na "xenony" :lool: Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 :-D Budu na to opatrnější :-) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 No tak to ma mrzi :( , a drzim palec, nech to tento krat vyjde bez problemov Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Duben 26, 2014 Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 No aspoň že ze zachoval bazar jak se má.... Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Tak jsem opět po delší době narazil na poctivej kousek.... Dnes jsem pro ni chtěl zajet, ale bazar ma o svatek zavreno :-( Snad vydrží do soboty a bude vše v pořádku. Pro zdrbnutí přikládám odkaz: http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/15637436?goFrom=list Co vy na to?! Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Původně očividně služební, ale vypadá hezky, výbava super a dvoulitr ještě bez filtru pevných částic - jo, já myslím, že bys mohl být spokojen Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 pekna volba a tentokrat uz i s xeny :D Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Kilometry a servisní historie sedí, pokud nenarazim na nějaký háček, bude moje :-) Teď mi odpověděl bazarista, že ji mam do soboty rezervovanou. :-) jj tentokrat i s xenony ;-) Už jsem zas jak malé dětsko, hlavně se neunahlit nebo nepřehlédnout nějakou pastičku... Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 drzim palce, at je tva :) Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Díky moc, když to klapne, tak se hned pochlubím :-) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky