Guest evomm Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Ahoj všichni. Mám Octavii II, r.v. 2007, problém s origo handsfree, fungovala bez problému, z ničeho nic při hovoru vypla a od té doby nefunkční. Pojistky zkontrolované, vše ok. Diagnostika při zjišťování sekce "telefon" napíše nelze navázat připojení, nereagují ani ovládací tlačítka na volantu. Máte někdo s tímto zkušenost??? Popřípadě bych rád uvítal jak na zprovoznění. Popravdě napadá mě buďto umřela jednotka bluetooth nebo problém v přívodních drátech.... uvítám jakoukoliv radu!!! Předem dík za pomoc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest evomm Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Napadlo mě to jako první věc... Zkontroloval jsem je i v palubce i v motoru a všechny ok. Pokud víš o nějakých jiných nebo konkrétní k bluetooht dej vědět, chtěl bych to zprovoznit co nejdřív, dík za odpověď... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 zmer napaeni hf pin 1 a 2 ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest evomm Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 tak napájení změřeno, nějakých 12V - 12,5V, vypadá to zřejmě opravdu na mrtvou řj bluetooth, dle mého názoru ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.