Přejít na obsah

Montáž světel Octavia I, nepasuje blinkr

Roman_Š

Doporučené příspěvky

Dobrý den ve spolek, prosím o pomoc. Zakoupil jsem druhovýrobu komplet přední světlomety na OCT I. a když jsem je rozbalil, zkusil jsem nasunout blikač k hl.světlometu. Na hl. světlometu jsou takové packy do kterých se nasunul ten blikač a pak jsou na blikaci ještě držáky pro přišroubování. Je mi divné, že po zasunutí mi nepřiléhá blikac pekne k hl.světlometu. I kdyz přidržím části pro zašroubování u jejich otvorů na hl. světlometu, stejně mi nesedí k sobě. Je něco zle nebo se světlomet ještě usadí jinak v autě aby to sedělo?

Odkaz ke komentáři

Dobrý den ve spolek, prosím o pomoc. Zakoupil jsem druhovýrobu komplet přední světlomety na OCT I. a když jsem je rozbalil, zkusil jsem nasunout blikač k hl.světlometu. Na hl. světlometu jsou takové packy do kterých se nasunul ten blikač a pak jsou na blikaci ještě držáky pro přišroubování. Je mi divné, že po zasunutí mi nepřiléhá blikac pekne k hl.světlometu. I kdyz přidržím části pro zašroubování u jejich otvorů na hl. světlometu, stejně mi nesedí k sobě. Je něco zle nebo se světlomet ještě usadí jinak v autě aby to sedělo?

Kdysi jsem podobný problém vyřešil nahřátím pacek blinkru horhovzduškou,přitažením upevňovacího šroubu a dopasováním blinkru ke světlometu.

Odkaz ke komentáři

Ani ne tak o vadu, spíš o normální stav, tyhle repliky z východu jsou tím proslulý.

No já se právě dočetl, že někteří jsou spokojení a někteří by to hodili z okna :D Tak jsem zariskoval.. jen by mě zajímalo, jestli jsou špatné ty blinkry nebo i světlomety? At to nemusim cele vyhazovat

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...