xorb Odesláno Červen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 cigu, kavu, urcite hocikedy ... ja som jednu objednal z ebayu uz, ale kazdopadne stretnut sa mozme. Si tiez z BA? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Priamo nie, ale v BA som pravidelne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xorb Odesláno Červen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 super .. mohli by sme dat nejake kaficko, napr. aupark, eurovea alebo podobne centrum, kde sa da zaparkovat bez problemov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xorb Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 taaak, dnes prisli ledky z ebayu a hor sa zase na vec :) taktiez prisli piano black doplnky (ramcek, popolnik, krytka okolo saltpaky) a vyzera to a vedeli by ste niekto odporucit tmave folie na skla? znacka? priepustnost svetla? diik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xorb Odesláno Červen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 je to tam ... konecne cele :) normalne som z toho pyzamo black v akci :P tak vam prikladam 2 nahlady, je to fotene mobilom v garazi, ale pre tych co to poznaju netreba slova ani fotky a pre tych co to nemaju, tak len preto, ze to este nevideli B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Hlavní je, že z toho máš radost ty :) Ale poté, co jsem měl piano black ve staré OII a tím, že si ho dnes dává každý druhý, už se mi to tak nějak přejídá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xorb Odesláno Červen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 to je pravda, nastastie priamo v mojom okoli su len 2 dalsie O2 a myslim, ze obe v horsom stave, takze sa radujem :D ako maly chlapec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Vypadá to dobře, budes dělat i lišty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xorb Odesláno Červen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 este nie ... ale mozno casom, teraz este potrebujem vymenit niektore ziarovky za LED, som nakupil cez ebay podla rad, ale v sufliku su mi nanic :P .. trosku sa obavam spatnych zrkadiel, ale snad to pojde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.