sumachr Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Ahoj omlouvam se jestli to nekde jiz popsane je, hledal jsem, ale nenasel. Byl by nekdo tak hodny a poradil mi jak rozebiral loketni operku u octavia II Fl , potrebuji sundat ten vrchni dil jak je calouneni , pokud to dobre popisu tak jen to co se vysouva / ne celou, protoze pod latkou je nejspise praskla a cvaka mi v tom kdyz se o ni opru. Chci se podivat co to je a zdali to jde opravit,,, diky za radu ci pokud to vubec mam resit a jde to ci ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Matej90 Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 ja mam stym tieš problem nad fukarmi vzadu ako je predna stredova opierka mi puka ked sa opriem o to ten plast neviem ci mam rozobrat cely panel ci ako 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzajsTP Odesláno Listopad 27, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2015 Cau hodim to sem sry.Sem žil 2 roky v domění ,že loketní opěrka je otázka 10 tis a autorizáku nebo nakej ten shit z autokelly a ono existuje i něco takovýho?To se jako nahodí do držáku na pití?To je docela elegantní řešení za solidní cenu.Nemá to někdo? http://www.auto-doplnky.com/loketni-operka-skoda-octavia-ii-2004-2013-cerna-kozenkova-s-uloznym-prostorem-p7782 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enemy5 Odesláno Listopad 28, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2015 a proč by sis kupoval takovejhle hnus když muzes mít originální loketní operku ? která se na bazu pohubuje okolo 1500kč.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Prosinec 16, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2015 taky bych se připojil ... občas mi loketka vrže, jak se do ní dostanu ? nerad bych nasílím ulomil nějaký plast, jak se dá rozebrat ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.