Přejít na obsah

Jakoby jelo na 3 válce

Guest 345669236

Doporučené příspěvky

Guest 345669236

Ahoj,

mám prosbu a dotaz, já jsem sice forďák, ale pdle fóra sem si vždy vše sám opravil, tak teď bych rád pomohl svojí sestře, je na mateřský, tak nemá moc peněz nazbyt a tak bych jí rád pomohl, má octavku 1.6 74KW ta 101 koňová.

Problém v tom, že motor jako by běžel na 3 válce, strašně škube, nejde za plynem, je celkem dost cítit nespálené palivo, svíčky sem jí sehnal jiné, měnil sem 4 bodové za 3 bodové a to nepomohlo ikdyž jedna byla taková celkem divná opálená, váha vzduchu taky nic nedělá, tak mě napadla zapalovací cívka, nebo nějaký snímač otáček na vačce, jako by nedostal motor jiskru, kdy je potřeba, jinak na volnoběh běží celkem v klidu a když se motor podaří dostat na 3t otáček, tak běží taky celkem bez problémů, ale jinak od 1t do těch 2,8t to netáhne střílí atd. budu rád za všechny rady, moc děkuju za odpověďi.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, ten samý problém jsem řešil u Fordu 1.4 16V, vyměnili se svíčky, na zkoušku z mé Okty kabely, ale nepomohlo.

Zmeřili jsme kompresní tlaky, ty byly OK, takže se vyměnila cívka a vše je v pořádku...

A také to na volnoběh běželo celkem v klidu a ve vysokých otáčkách to nebylo skoro poznat, nejhorší to bylo, když tomu člověk šlápl v nízkých otáčkách.

Zkus se na tu cívku podívat jestli třeba není popraskaná, v mém případě byla ale bylo to vidět až po demontáži.

Upraveno uživatelem Romix95
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...