Levi Odesláno Leden 21, 2016 Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 Ahoj všem, chtěl bych poradit s nějakou lambda sondou, nejsem si jistý s jakou. Trvá to cca. 4 měsíce. Pokaždé když připojím auto na VAG tak tam mám tuhle chybu: 16555 - rada 1: system odmerovani paliva System prilis chudy P0171 - 35-10 - - - Sporadicky Otáčky na volnoběh někdy houpnou a za jízdy když plyn jen tak lechtám, tak citím poškubávání. Proto se domnívám, že to bude lambda před katem, ale chci si být úpně jistý, proto píšu. Udělal jsem nějaké fotky z VAGu a z VagScope.Vím že průběh by měl být sínusový a zde není, ale nevím jestli jsem dělal správné skupiny. A kdyby vás něco napadlo s touhle chybou tak bych byl taky rád. Jedná se sekundární čerpadlo. Veltil spíná a měl jsem ho i venku a zkoušel profouknout šel v pohodě, trochu jsem ho i vyčistil, ale moc to nepovolilo. Nevěděl jsem čím mám ten karbon vyčistit. 17831 - rada 1: system sekundarniho vzduchu Prutok prilis maly P1423 - 35-00 - - Jinak Octavu mám: 1.6, 75kw, AVU 2001 Děkuji za rady ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Listopad 4, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2017 Ahoj Levi, jak jsi dopadl s tou chybou 16555. Mam to taky a mozna diky tomu mam mozna i problem s emisema. Mam velkou hodnotu lambda 1.232 ma byt mezi 0, 97 az 1.03 0 Citovat Odkaz ke komentáři
L.i.b.o.r Odesláno Duben 22, 2019 Sdílet Odesláno Duben 22, 2019 Ahoj klubáci, potřeboval bych radu. Na OC2 1,6 75kW CHGA jsem vyměnil Lamdu 1, po její výměně chyba přetrvává. Zkoušel jsem vyměnit i MAP čidlo co je v sání a nepomohlo to. Neví někdo čím by to mohlo být? Auto jedu, tak jak má. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Duben 22, 2019 Sdílet Odesláno Duben 22, 2019 (upraveno) Taky jsem teď měnil sondu na O2 1.6 MPi akorát kód BSE chyba už se neobjevuje, byla tam zánovní ale no-name značka rok stará podle data na ní a už nefunkční :D Chyby házela sem tam, pak třeba bylo pár set km klid a teď už to bylo po pár km, tak jsem dal novou NGK a je to v pořádku... co jsi použil ty za sondu ? a zkoušel jsi jezdit na benzín jestli to tam bude taky skákat ty chyby ? Teď koukám že je to ve špatné sekci, tady je O1 ;) Upraveno Duben 22, 2019 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.