Přejít na obsah

Měnit rozvody?

Guest pruci

Doporučené příspěvky

Zdarec, koupil jsem si z bazaru 1.8tsi (BZB), najeto 150000km a chtěl bych si pro jistotu vyměnit rozvody, což jsem při koupi dvou dieselu předtím vždy dělal... Ale co se tak ptám, tak mi každej odpoví, že je tam řetez a ten se dělat nemusi. Co jsem si tak četl, tak byly probémy s napínákem a ten když přeskočí, tak je prů*er.

Tak bych se chtěl zeptat na Váš názor, jestli jo, nebo ne..?

Díky moc za odpovědi.

Odkaz ke komentáři

určitě bych ho vyměnil a mrknul se na vodní pumpu. omýlá se to tady do nekonečna.

u 3.6 superba je dle marného koncernu doživotní, ale taky ho lidi mění, protože začne dělat pazvuky. není to jako u starších merglů, kde to v pohodě vydrželo 750 000km...

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Odpoved na tvoju otázku je x-krát v téme poruchy a problémy 1,8 Tsi. Nikto z nás nepozná servisnú históriu tvojho auta a od kompu asi nikto nepovie diagnózu pre tvoj motor. Ty by si to mal vedieť najlepšie. Veď každé auto by malo mat servisnú knižku v ktorej sú napísané vykonané opravy. Ak to nevieš a nevieš to ani zistiť, tak samozrejme vymeniť aj s napinakom.

Odkaz ke komentáři

Zdarec, koupil jsem si z bazaru 1.8tsi (BZB), najeto 150000km a chtěl bych si pro jistotu vyměnit rozvody, což jsem při koupi dvou dieselu předtím vždy dělal... Ale co se tak ptám, tak mi každej odpoví, že je tam řetez a ten se dělat nemusi. Co jsem si tak četl, tak byly probémy s napínákem a ten když přeskočí, tak je prů*er.

Tak bych se chtěl zeptat na Váš názor, jestli jo, nebo ne..?

Díky moc za odpovědi.

Vis jak, jistota je kulomet.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...