Přejít na obsah

Rozvícená světla

Souki21

Doporučené příspěvky

Varovny signal ma zazniet len ak mas spinac v polohe 1 (resp. 2, pri spinaci s auto funkciou), cize ked ti svietia len parkovacky, aj po vytiahnuti kluca zo spinacej skrinky, aby ta to upozornilo, ze svietia svetla. Ak mas spinac v polohe 2, resp. 3, tak to signalizovat nema, pretoze po vytiahnuti kluca su svetla zhasnute ;)

BTW, staci pozriet do manualu :palec:
iySNsG4.png

Odkaz ke komentáři

Ano, mas aktivny CH.

Ak mas svetelny senzor, co asi mas, tak CH je aktivny aj v polohe Auto, no len za tmy. Samozrejme zalezi ako mas CH nakodovany.

Na predFL funguje CH aj v polohe 2, bez svetelneho senzoru, ale permanentne (bez ohladu na svetelne podmienky).

U FL ho treba aktivovat bliknutim dialkovych svetiel po vytiahnuti klucika zo spinacky.

Odkaz ke komentáři

Varovny signal ma zazniet len ak mas spinac v polohe 1 (resp. 2, pri spinaci s auto funkciou), cize ked ti svietia len parkovacky, aj po vytiahnuti kluca zo spinacej skrinky, aby ta to upozornilo, ze svietia svetla. Ak mas spinac v polohe 2, resp. 3, tak to signalizovat nema, pretoze po vytiahnuti kluca su svetla zhasnute ;)

BTW, staci pozriet do manualu :palec:

iySNsG4.png

Díky za radu, až přijdu z práce vyzkouším. :-) Do návodu jsem samozřejmě koukal, ale hold jsem to přehlédnul. Moje chyba. :-D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Take mi preslalo signalizovat, tak se chci zeptat mam aktivovany leaving home ( pri odemknuti se rozsviti svetla, pokud to dobre chapu) a comming home mam zaskrtly taky ale pri zamknuti se nerosviti svetla, coz asi ma byt spinacka v poloze 2 ze? Dneska jsem to zkousel, vypl motor, vytahl klice a nechal spinac v poloze 2 svetla svitil asi 10s a pak zhasla ( a jeste nezamkl auto ) . A mezim po cas sviceni mi to akorat slabe cvakalo jakoby od budiku. Ma to tak byt ze pri funkci CH tak signalizace nefunguje? Diky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...