octaviaman Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 ahoj chlapci byl jsem tento týden na technickej a na emisích jsem málem neprošel bylo mi řečeno že 2,55 nebo jak se to značí je moc,výrobcem udávaná je 1,5 delší dobu to túroval akleslo to na 1,25 prý s odřenýma ušima na vagu nic není,filtr sání je tam půl roku,naftu beru ted shell a aditiva vif do každé nádrže 2 dávku dřív jsem tankoval jihotrans a čudilo to jak cigán za bukem už od 2,5 t/ot ted se shelem až od 3,5 a to mírně myslíte že je prostě motor utemovanej a rozchodí se častějším točením nebo jsou v piči trysky nebo něco kape mi IC ale to s tím souvislost mít nebude,egr jsme dávaly vloni použitej ale funkční mám nalítáno 140t/km odhad že to má +- 50 stočeno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alibaba Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Jakej byl provoz před emisema ? Já jsem málem neprošel před dvěma léty - provoz 90% manželka po městě a pak ráno 400m rovnou na emise se studeným motorem (s benzínem jsem neměl nikdá problémy). Letos jsem to před emisema pořádně protáhl (asi jen 20km tam a zpátky) a chválili mě, jak to krásně kouří. Rozdíl opravdu veliký ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Taky jsem byl loni na rmisich a jel jsem tam 30km a bylo to v lete, a rikal mi , ze jsem nekde uplne na spodni hranici. Tet uz mam ale zaslepenej EGR , tak nevim zda se to moc projevi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaman Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 právě že většinou město ale egr je průchozí a funkční tomu bych vinu nedával je ale fakt že jak to tam túroval tak to kleslo ale i líp to jede tak jako volněji klidněji,no ted už vím že do kopce bude lepší pro motor podřadit než jen přikrmit i když jsem to doposud natřel i dvojkovým octám hlavně v kopci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 to sis koledoval, jestli sis dovolil pojet nejakou firemni OII, protoze tihle ridici a jejich auta jsou polobozi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaman Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 vim na 100% že 2 byly 77 a jedna s červeným tak to byla zřejmě ta 103 nebo co to je za výkon,nevím jak kdo znáte kopec z Rájova na Krumlov ale tam jsem sundal i B6 4motion,slovajdě jen kmitala huba,to asi nečekala o jiných ani nepíšu žabožrouty dostávám vždycky všechny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 ja bych to tak neresil tam jsem s nasi Pandou pojel passata V6 nekde ve 140-150 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaman Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 jde o to jestli chtěl závodit nebo jestli on jel na 6 a ty na 4 ale tam se takhle pěkně nerozhoupe ani kámošuv fokus a to má nějakejch 130k ale ani do Hořičáku to není žádná lenora a to si furt myslím jak mi to nejede tehdá když jsem do toho skočil z fáva tak to byla raketa ted mi to přijde jak lenoch ale stačí si sjet bráchovo feldou nebo druhýho bráchy fabkou a jsem zase spokojenej na chvilku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 ta Panda ma taky 6 rychlosi ;) ale kouzelny tlacitko "Sport" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaman Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 ty máš v pandě 2 převodovky? nic ve zlým věřím ti ale jak píšu výš,je divný že to lítá jak děvka za ču.. a přitom emise byly vysoký 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 vzdyt jsem ti psal, co mame za Pandu... nemame tu litrovou ;) ale s original upravou od Abarthu tak ono to litat muze, chce to ale vytacet do otacek parkrat, aby si vykouril ty usazeny bordely. Taky by se mohly seknout lopatky na turbu potom... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaman Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 no vždyt jo vím že abarth byl top u fiatu jinak je to pro mně celkem nic neříkající ale bohatá značka děláme dveře na karavany pro němce ,francouze a ted i slovince a všichni frčí ve fiatu ale mně v jejich společnosti nejvíc zajímá lancia no a stěma lopatkama je mi to víc než jasný,no akorát to město jí prostě nevyhovuje ale když jí vytáhnu za město tak si vysloveně koleduje o plnej ceres když jsem s ní smažil na plzen tak mně fakt překvapila jak je hbitá a ani není z nenažraných,mimo si řekne o 5 5,5 jinak město 6 což je v klidu ještě k ceně za kterou to dostávám...... ted jí krmím shellem ale nic extra jsem nezaznamenal snad jen že nehulí co u jihotransu ted mi ukáže slabej čmoudík tak kolem 3,5 ot dřív už od 2,5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Souhlasím s Alibabou-trošku to projet před emisema. Jinak já jsem to dal do autor. serv. Zrovna jsem měl výměnu oleje, filtrů atd. Vím, je to dražší, ale taky zároveň vím, že tu technickou a emise udělají na 100% -prostě si poraděj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 octaviaman: jednou jsem za mnou nechal jet kamarada s jeho autem a at se kouka, jestli mi to pri zatezi kouri... prej vubec nic ja jdu na technickou v dubnu, tak se pak taky pochlubim si byl nahore na STK? Mezi CK a CB? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.