Přejít na obsah

emise

Doporučené příspěvky

ahoj chlapci

byl jsem tento týden na technickej a na emisích jsem málem neprošel

bylo mi řečeno že 2,55 nebo jak se to značí je moc,výrobcem udávaná je 1,5

delší dobu to túroval akleslo to na 1,25 prý s odřenýma ušima

na vagu nic není,filtr sání je tam půl roku,naftu beru ted shell a aditiva vif do každé nádrže 2 dávku

dřív jsem tankoval jihotrans a čudilo to jak cigán za bukem už od 2,5 t/ot ted se shelem až od 3,5 a to mírně

myslíte že je prostě motor utemovanej a rozchodí se častějším točením nebo jsou v piči trysky nebo něco

kape mi IC ale to s tím souvislost mít nebude,egr jsme dávaly vloni použitej ale funkční

mám nalítáno 140t/km odhad že to má +- 50 stočeno

Odkaz ke komentáři

Jakej byl provoz před emisema ? Já jsem málem neprošel před dvěma léty - provoz 90% manželka po městě a pak ráno 400m rovnou na emise se studeným motorem (s benzínem jsem neměl nikdá problémy). Letos jsem to před emisema pořádně protáhl (asi jen 20km tam a zpátky) a chválili mě, jak to krásně kouří. Rozdíl opravdu veliký !

Odkaz ke komentáři

právě že většinou město ale egr je průchozí a funkční tomu bych vinu nedával

je ale fakt že jak to tam túroval tak to kleslo ale i líp to jede tak jako volněji klidněji,no ted už vím že do kopce bude lepší pro motor podřadit než jen přikrmit i když jsem to doposud natřel i dvojkovým octám hlavně v kopci

Odkaz ke komentáři

jde o to jestli chtěl závodit nebo jestli on jel na 6 a ty na 4

ale tam se takhle pěkně nerozhoupe ani kámošuv fokus a to má nějakejch 130k

ale ani do Hořičáku to není žádná lenora a to si furt myslím jak mi to nejede

tehdá když jsem do toho skočil z fáva tak to byla raketa ted mi to přijde jak lenoch

ale stačí si sjet bráchovo feldou nebo druhýho bráchy fabkou a jsem zase spokojenej na chvilku

Odkaz ke komentáři

vzdyt jsem ti psal, co mame za Pandu... nemame tu litrovou ;) ale s original upravou od Abarthu :lol:

tak ono to litat muze, chce to ale vytacet do otacek parkrat, aby si vykouril ty usazeny bordely. Taky by se mohly seknout lopatky na turbu potom...

Odkaz ke komentáři

no vždyt jo vím že abarth byl top u fiatu jinak je to pro mně celkem nic neříkající ale bohatá značka

děláme dveře na karavany pro němce ,francouze a ted i slovince a všichni frčí ve fiatu ale mně v jejich společnosti nejvíc zajímá lancia

no a stěma lopatkama je mi to víc než jasný,no akorát to město jí prostě nevyhovuje ale když jí vytáhnu za město tak si vysloveně koleduje o plnej ceres

když jsem s ní smažil na plzen tak mně fakt překvapila jak je hbitá a ani není z nenažraných,mimo si řekne o 5 5,5 jinak město 6 což je v klidu ještě k ceně za kterou to dostávám......

ted jí krmím shellem ale nic extra jsem nezaznamenal snad jen že nehulí co u jihotransu

ted mi ukáže slabej čmoudík tak kolem 3,5 ot dřív už od 2,5

Odkaz ke komentáři

octaviaman: jednou jsem za mnou nechal jet kamarada s jeho autem a at se kouka, jestli mi to pri zatezi kouri... prej vubec nic :palec: ja jdu na technickou v dubnu, tak se pak taky pochlubim :palec: si byl nahore na STK? Mezi CK a CB?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...