pazduch Odesláno Červen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 Před rokem jsem D-Dot taky scháněl, ale nezadařilo se. Na vlastní oči jsem ho nikdy neviděl, ale nedávno jsem ho viděl na prodej za 4500,- .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Červenec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Prototyp je opět volný!! Montáž možná u mě v Pardubicích už příští týden od pondělí do pátku!! Cena je na dohodě, ale určitě bude výrazně levnější. edit: prodáno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Červenec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 (upraveno) Tak pár novinek. Mám osazených pár desek a v nejbližší době budu kontaktovat všechny, kteří mi napsali, abychom se domluvili závazně. Montážní návod jsem přidal do prvního příspěvku MaxiK chodí i na Passata!! Upraveno Červenec 28, 2014 uživatelem pazduch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cinek Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 Tak dneska jsem byl u pazducha na montazi Maxi-Ka a uz ho mam v aute . Vsem muzu jen doporucit, pracuje vyborne - Maxi-K i pazduch Mohl jsem si vybrat jaky hodnoty chci sledovat a ty mi tam pazduch naprogramoval, takze opravdu velka spokojenost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Srpen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 od 9. do 29.8 nejsem k zastižení, Maxi-K bude možno vyzkoušet na srazu v Žamberku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 14, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2014 mam taky važny zajem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 14, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2014 tož se těším na zkoušku do Žamberku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cajikovic Odesláno Srpen 16, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2014 Zdravim taky bych měl zajem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Srpen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2014 cajikovic: napiš mi email na adresu z prvního příspěvku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Září 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2014 Nová verze software!! - úprava inicializace Maxi-dotu - výrazně snížena pravděpodobnost nevykreslení loga po zapnutí zapalování - automatická synchronizace přenosových rychlostí - zkrácení spojování s některými ŘJ, např climatronic, nebo parkovací asistent - automatická teplotní stabilizace - zatím není dostatečně otestována - Podpora zobrazení parkovacího asistenta po zařazení zpátečky!!! Viz manuál strana 14 a 15. Všechny informace naleznete v Manuálu 1.02 v prvním příspěvku. Pro update software u starších Maxi-K pište na mail z prvního příspěvku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Září 11, 2014 Sdílet Odesláno Září 11, 2014 ahoj, uměl by si zobrazení i na polodotu? mám audiTT s polodotem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Září 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2014 (upraveno) Ahoj, na polo-dot bohužel nefunguje edit: nové video v prvním příspěvku Upraveno Září 15, 2014 uživatelem pazduch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 ahoj mam dotaz nez zjistovat jak vse funguje atd je mozna nejaka navsteva nekdy o vikendu jezdim casto presz pardubice dik za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 ŠKODA že nemám Maxi- Dot :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Říjen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 (upraveno) Nová verze software 1.04 přináší možnost úpravy libovolného bloku, přidání bloku a smazání libovolného bloku bez nutnosti programování celé paměti. Dále je upraveno časování komunikace s Maxi-dotem. Více info na www.maxi-k.cz Jinak Maxi-Dot lze dodělat výměnou budíků. Upraveno Říjen 13, 2014 uživatelem pazduch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misut22 Odesláno Říjen 16, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2014 Nemas rovnou kontakt na nekoho kdo by udelal vymenu budiku polo-dotu za maxi-dot? Idealni aby mel vse potrebne na sklade. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Říjen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2014 Pokud už máš polodot, měli by stačit jenom budíky, nic dalšího potřeba není. Zvládnout by to měli v každém servisu. Sehnat budíky s dobrým maxidotem je vcelku oříšek a někdy to ani nejde hnedka poznat, jestli je maxidot na výměnu, nebo ne. Většinou tmavne, když je horko. Kontakt přímo na někoho ověřeného nemám. Časem bych chtěl nabízet kompletní přestavbu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misut22 Odesláno Říjen 18, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2014 V to jsem prave doufal kdybys nabizel "cely balicek". ;-) Ale chapu, je na to potreba nejake vybaveni a vse dneska neco stoji. Uz jsem psal par lidem a sehnat budiky s maxidotem tedy neni zadna sranda :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest henrry Odesláno Říjen 24, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 Kdo shani budiky s maxidotem tak na dieselpoweru uzivatel Ladas ma v nabidce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Listopad 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Mám na prodej dvoje budíky s maxidotem za 3500,-. Jedny na diesel a jedny na benzín. Prodávám pouze v kompletu s Maxi-K. Více info na webu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Listopad 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2014 sehnal jsem budíky s maxikem pro komfortku 2.5gen na benzínovou Octavku!! Kdyby někdo chtěl, napište 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 tak dneska proběhla instalace maxi-k, s tím i oprava kabelů a jsem nadmíru spokojen a můžu pazducha jen DOPORUČIT!!! domluva proběhla ve 2 ráno, dojel jsem v jednu, o půl 5 jsem odjížděl s novými budíky :) dik moc pazduch: poloha plynu je pouze fyzicky, tempomat to nebere... šlo by přes maxi-k ukazat i dlouhodobou spotřebu? rad bych měl uprostřed aktualni a nahoře dlouhodobku, kdyžtak mi pls napiš jaky kod mam zadat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Listopad 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 Sz ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Březen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Mám tu 3ks MaxiDot budíků za 3000kč/ks. Všechny na benzínové motory, ale je možnost přestavby na RS nebo Diesel - nutné použít podklady z Vašich stávajících budíků a přehrát SW. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
contihan Odesláno Březen 25, 2015 Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 Co určuje podsvit? Je možnost i jiné, než oranžové barvy? A co ten černý 1px pruh. To je daň za tu modifikaci? Vím, že to mají maxidoty s neoriginálním radiem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Březen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 pod displejem jsou diody (20ks v dolních 2/3 a myslim 8ks dvoubarevných v horní třetině). Nedá se ale udělat jakákoliv barva. Zatím jsem se tím moc nezabýval. Co se týče černého pruhu, to mají všechny maxidoty, je to dělící přepážka pod displejem a je tam kvůli tomu, aby u aut bez rádia nesvítil celý displej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Oskar 9 Odesláno Duben 26, 2015 Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 Dobrý den.Jsem tu nový.Chtěl bych vyměnit polodot za maxidot u octávie 1 1.8T 110 kw 2002 a dočetl jsem se tu že to dělá v Praze "rolbař".Je prosím možné poslat na něho kontak?Předem moc děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misut22 Odesláno Duben 26, 2015 Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 jestli to chces i s maxikem tak bych volil rovnou pazducha... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Duben 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 Mám tu i budíky s maxidotem pro tvé auto ;-) pardubice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.