JacobHot Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Zdravím všechny AEEčkaře. Budu teď o víkendu dělat částečnou GO na mém AEE a tak nějak by mě zajímalo na co si dát pozor abych to akorát neposral. Budu měnit ŠÁLY, KROUŽKY, HYDROŠTELY, A KOMPLET TĚSNĚNÍ. Každá rada dobrá. Předem Vám všem moc děkuju J.H. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 No především nechat srovnat hlavu, zabrousit ventily, sedla ventilů a vymenit gufera na ventilech, možná to máš v plánu ale nenapsal jsi to, tak pro jistotu... Já jsem toto dělal taky + hydroštely atd., ale neudělal jsem spodek, tedy kroužky atd., trošku mě to teď mrzí, mohlo to být hotový, ale zatím to není potřeba, třeba někdy časem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Tak a je to GO provedena ale stejně jsem se nezbavil zvuku který zní jako prodřený hydroštel. Nevíte někdo čím to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 (upraveno) Dělal jsi tu hlavu ? Mohlo by to být třeba ve vodíku ventilu. Upraveno Červenec 6, 2014 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Hlava je rovna a ventily jsou v pohodě. Krásně těsněj a nepropouštěj ani kapičku. Celá hlava byla řadně vyčištěna a přeměřeno bylo taky vše včetne vodítek a a všeho. Vše OK akorát cvaká https://www.youtube.com/watch?v=heiIonFQKZk&feature=youtu.be 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Týjo, až takovej randál jsem opravdu nečekal :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 No tak to jsi toho ještě moc neslyšel :D když se mi urval vlnovec tak to byl teprve randál. Jinak toho zvuku při přidávání si nevšímej jde mi fakt jen o to cvakání :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.