Konny Odesláno Leden 20, 2015 Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 Starter vyškubni ven a namaž hřidelku co po ni vyjiždí pastorek a je po zvuku. Dělá mi startér to samé, startuje perfektně, ale často se protočí společně s motorem. Vím že tu je návod na celkové rozebrání startéru, to se mi ale moc nechce, tak mě zaujalo to tvé řešení. Stačilo by tedy jen startér vymontovat z auta a tu hřidélku promazat bez rozebírání startéru? Dá se ta hřidélka např. rukou vytáhnout abych ji promazal nebo se musí vystrčit jen pomocí el. pulzu? Díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Leden 20, 2015 Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 Da chytnes to ozubene kolecko a pootačenim a zaroven tahanim si jej vysuneš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomKala Odesláno Leden 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 Diky chlapi :) tady jsem jeste nasel diskuzi o nasem problemu: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=11536&p=1537521 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 20, 2015 Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 Da chytnes to ozubene kolecko a pootačenim a zaroven tahanim si jej vysuneš. Díky, to jsem potřeboval vědět Diky chlapi :) tady jsem jeste nasel diskuzi o nasem problemu: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=11536&p=1537521 Jo jo, řešilo se tu už víckrát, ale většinou se všude píše o kompletním rozebrání startéru a to se mi moc nechce, toto co napsal Lupino mě ale zaujalo a věřím, že pokud jinak startér funguje dobře, tak jen to namazání pastoruku bude určitě stačit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomKala Odesláno Leden 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2015 jojo taky se do toho chci vrhnout, akorát budu muset říct známému automechanikovi at se mi pri vymene oleje na to podívá a popr. to promaze.:) sám si na to netroufnu :D (spis se bojim, ze uz bych to tam zpet nedal :D) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomKala Odesláno Únor 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Dnes jsem psal do Porshe Brno (mám to z práce asi 20vteřin autem) ohledně odkodování radia, chlápek říkal, že si za to vemou 350,- což mi příjde celkem fér cena, tak tam v pátek zajedu, podívají se mi i na servomotorek klapky v71 (která způsobuje hluk climatronicu)... tak potom napíšu jak jsem dopadl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomKala Odesláno Únor 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Radio odkodováno... Cena 300,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomKala Odesláno Únor 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Tak spider R16 jsou doma. Ovsem co na ne obout ? Mate doporuceni pneu na rozmer 205 55 r16 ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomKala Odesláno Duben 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 po dlouhe dobe zas nejaky info, uz jsem konecne ubul me vysnene spidery :) aktualne resim problem s urezlou trubkou za katalyzatorem... viz. foto, neznate nekdo v okoli brna, nekoho, kdo by to privaril ??? diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 (upraveno) Spidery vypadají super, i když 17' by' byly ještě hezčí :D a co se týká toho zavaření, tak to ti udělají snad v každé autodílně ;) Upraveno Duben 4, 2015 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomKala Odesláno Duben 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 No nad 17 jsem hodně přemýšlel, ale na konec jsem se rozhodl pro 16. Ale i tak, to auto neskutečně prokouklo :) Ještě přemýšlím nad renovací předních světel, dělají ji ve škodovce v Brně - obě světla za 600,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 I 16'' Spidery jsou moc pěkný, takže jsi s těmi koly určitě nešlápl vedle a co se týká renovace, tak to světlům hodně pomůže, ale zeptej se, jestli ty světla po renovaci i znovu nalakují ochranným lakem, protože při renovaci se obrousí ten ochranný lak a pak když se světla opět nenalakují, tak rychleji sežloutnou a krycí sklo světla není tak odolné vůči kamínkům... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomKala Odesláno Květen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 Minulej měsíc prodáno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 23, 2016 Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 Další co se zbavil dobrého auta...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.