desos Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 Daruji střešní nosič / zahrádku škoda 120 V balení jsou příčníky + zahrádka. Hodí se někomu? lu. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 určooooooooooooooo víc by si nenašlo? odměna jistá, odkud jsi? Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 @Jim: Ahoj, mám pouze jeden, Neplachovice, kousek od Opavy, případně pracuji v Ostravě lu. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 mno to já si nějak zařidim, já beru cokoli at tu potvoru mám co nejvíc origo Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 Před chvílí jsem na tu Tvou koukal. Budeš to mít i s origo návodem :_D Dnes to již nestihnu, ale zítra to zkusím postavit, at mám jistotu, že je tam vše a pak se můžeme domluvit, jakým způsobem to dopravit k Tobě lu. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 oki, oki bud kolega nebo uloženka a na odměnu se též domluvíme, nebo jedeš na sraz? Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 @Jim Ahoj, myslím na to, ale ještě jsem se k tomu nedostal to složit. Na sraz mi to nevyjde, takže bych to viděl buď na toho kolegu případně uloženku, jen nevím jak to na ní funguje? Ale mám ji kousek od práce :_) Píši jen ať víš, že jsem na Tě nezapomněl :_) lu. Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2014 prosím o zamčení, již neaktuální děkuji Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky