Dáňa Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Zdravím, nenašel by se někdo šikovný kdo umí nastavit rozvody ? měl sem octavii před týdnem v servisu na výměně hydroštelu a od té doby má motor nepravidelný chod a žere o 1 litr víc a nad 2 tis otáček divně chraplá :( na vagu sem koukal že na TDI grafu je hodnota mezi 46 až 48 není to málo ? a bojím se aby se stím ještě něco nestalo, zpět do servisu se mi to dávat nechce myslím si že by stejně to už lépe nenastavily, a navíc mi dali jíný olej ja sem dával 10w 40 a oni mi daly 5tku, našel by se někdo v kralovehradeckem kraji ? jsem kousek od trutnova a sem ochoten dojed třeba i 60 km. hlavně aby se mi na to někdo šikovný podíval a sešteloval mi to. Nechci to zadarmo děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dr. Doktor Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 předvstřik je ok, to by takle blblo až kdyby to bylo úplně mimo, já když šteloval čerpadlo tak mi to ujelo mimo graf (do plusu) a nepozoroval jsem znatelnou změnu :-D možná budou rozvody o zub vedle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.