Petr101 Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Zdravím, dnes jsem jel, při jízdě do kopce jsem ubral plyn ale ihned znovu přidal a cítil jsem cuknutí. Tak jsem ji zkusil z křižovatky pořádně protáhnout na jedničku až trojku, ale jela naprosto v pořádku. Nevíte někdo co by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mimr Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 toto sa presne stalo mne dneska pridal som plny auto islo a potom suklo a este viac pridalo regulacia turba sa mi zasekla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Pokud to nedělá často to cukání, tak bych to asi neřešil. Může to být nějaká voda v naftě ale taky 100 jinejch věcí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Taky jsem mel ten samej problem s tim cukanim, jednoho dne jsem vymenil vsechny podtlakove hadicky a zaslepil rovnou EGR ventil ktery jsem nejdrive vycistil a od te doby mam naprosty pokoj od cukani. Ja myslim ze hlavni pricinou bude prave to zpetne vedeni vyfukovich plynu v nizkych otackach. Nedostava se motoru dostatek cerstveho vzduchu a tak to skube. Mluvim za sebe a tohle je moje skusenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr101 Odesláno Únor 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Tak problém vyřešen, jak píšete, byla protržená podtlaková hadička. Díky moc za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Kdyz by nekdo potreboval tyto hadicky, neni problem sehnat. staci napsat sz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 Kdyz by nekdo potreboval tyto hadicky, neni problem sehnat. staci napsat sz. Ahoj jak jsem pravě zjistil budu je potřebovat za kolik by byli a jsou i jiné barvy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.