szyrma Odesláno Srpen 17, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2014 Zdarec mistři, včera v noci se mi začly vypínat dálkové světla. Když je na páčce zapnu svítí cca 5 sekund a pak zhasnou. Kontrolka na palubce svítí dál, když je vypnu a znova zapnu tak se vše opakuje. Mám klasické halogeny s čočkou. Jediné co mě napadlo je vadné relátko, ale nevím které to je :( Díkes za každou radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Zeptám se blbě, ale svítí obě žárovky? Mi to dělalo to samé. Až pak jsem si všiml, že mám KO žárovku (nehlásil mi nic). Vyměnil jsem ji a byl pokoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
szyrma Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 jj svítily obě ;) a problém vyřešen. Diagnostika ukázala zkrat na + ,když jsem se podíval na patici žárovky tak byl roztečený plast a ohořelý kontakt. Vyměnil jsem patici a už je vše OK mechanik mi ale poradil ať si tam dám keramické, teď jen čekám na dodání ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.