Přejít na obsah

Problem so studenym aj teplym startom

Doporučené příspěvky

Ahojte, viem ze sa to vsade riesi ale kazdy mi vravi nieco ine a uz som z toho blb...

Mam octaviu 2 , 77 kw, rok 2004 ,,,mam problem so studenym aj teplym startom..i ked za studena mi 2x z desiatich chyti celkom pekne za tepla to je uplne dovi..niekto vravi starter, dalsi ,trysky, dalsi zhavice...prosim poradte niekto komu sa to uz stalo :(

Edit: uprava nazvu tematu ... p2p

Odkaz ke komentáři

Mi pomohla úprava mapy v ŘJ TDI Funem..předtím mi nepomohla ani nová baterka ani přetěsnění vstřiků..je pravda, že to mohl být ještě startér, ale jak říkám, teď je to TOP. Za studena i tepla..u Tebe to může být obojí..za studena Ti může haprovat startér a za tepla baterka nebo upravit ten soft (to pomůže určitě)..a témata tu k tomu jsou..pohledej..jinak www.tdifun.cz

Odkaz ke komentáři

Mi pomohla úprava mapy v ŘJ TDI Funem..předtím mi nepomohla ani nová baterka ani přetěsnění vstřiků..je pravda, že to mohl být ještě startér, ale jak říkám, teď je to TOP. Za studena i tepla..u Tebe to může být obojí..za studena Ti může haprovat startér a za tepla baterka nebo upravit ten soft (to pomůže určitě)..a témata tu k tomu jsou..pohledej..jinak www.tdifun.cz

dakujem za radu...baterku nabijam,starter dam pozriet, objednal som aj zhavice...vraj to moze byt aj nimi...uvidim co rano povie baterka..nechcem vyzerat ako debil :D ty si upravil mapu v rj?aku mapu?tdi fun je v cechach...ja som v ziline..potrebujem pomoc tu :(

dakujem za radu...baterku nabijam,starter dam pozriet, objednal som aj zhavice...vraj to moze byt aj nimi...uvidim co rano povie baterka..nechcem vyzerat ako debil :D ty si upravil mapu v rj?aku mapu?tdi fun je v cechach...ja som v ziline..potrebujem pomoc tu :(

este nieco ...starter startuje pekne..ale dlho mi toci kym mi skoci...nevyhadzuje mi starter,ten by mal byt ok...skusim vymenit aj palivovy filter aj ked mam nan nabehanych len 10000

Odkaz ke komentáři

baterku muzes sice dobit, ale nemusi mit plnou kapacitu test za kterej nic nedas je pripojit to kabelama jeste na druhou baterii treba nainstalovanou v dalsim aute a zkusit jestli se neco nezlepsi, spatna respektive slaba baterie netoci starterem tolik a problem je na svete, pokud se nic nezmeni zkusil bych repas starteru a pak postupoval postupne k drazsim a drazsim opravam proc zacinat tim nejdrazsim.

Odkaz ke komentáři

baterku muzes sice dobit, ale nemusi mit plnou kapacitu test za kterej nic nedas je pripojit to kabelama jeste na druhou baterii treba nainstalovanou v dalsim aute a zkusit jestli se neco nezlepsi, spatna respektive slaba baterie netoci starterem tolik a problem je na svete, pokud se nic nezmeni zkusil bych repas starteru a pak postupoval postupne k drazsim a drazsim opravam proc zacinat tim nejdrazsim.

je pravda ze ked to mam na pojene cez kable z ineho auta chyta mi to nadherne...ale to za studena...za tepla som to neskusal...nechapem vsak preco mi sem tam nakopne pekne...minimalne vsak musi byt motor vypnuty aspon hodku az dve

99% startér,řešil jsem to už "X" krát.

Pomůže i úprava SW ,tak na dva roky než se startér odporoučí.Jinak ušima nepoznáš nepatrný úbytek otáček,který má na to vliv

takze repas...ok,dakujem....

Odkaz ke komentáři

Za tepla by právě měla pomoct softwarová úprava..Fun je v Českém Těšíně..ale jak říká kolega výše, ten startér to asi taky bude chtít, dříve nebo později. Preventivně ho nech zrepasovat a kdyby to nepomohlo, zajeď do Těšína ;-) baterku Ti vyzkouší v kterémkoliv servise na zátěžovém testu, jestli je dobrá nebo ne..ale pokud to startuje lépe s druhou baterkou, bude už špatná.

Odkaz ke komentáři

nejcastejsi reseni problemu:

a ) uprava map v RJ

b ) novy starter (po case se to ozve zase)

c ) zvysit start davku (nekomu to pomohlo, nekomu ne)

d ) muze to byt jinej problem (cidlo apod..)

jinak zbytecne utracis za zhavice atd.. ty zhavi az od teploty 10°C nize. Vstriky by ti delali bordel i pri volnobehu/jizde..

Upraveno uživatelem Laurin Klement
Odkaz ke komentáři

Za tepla by právě měla pomoct softwarová úprava..Fun je v Českém Těšíně..ale jak říká kolega výše, ten startér to asi taky bude chtít, dříve nebo později. Preventivně ho nech zrepasovat a kdyby to nepomohlo, zajeď do Těšína ;-) baterku Ti vyzkouší v kterémkoliv servise na zátěžovém testu, jestli je dobrá nebo ne..ale pokud to startuje lépe s druhou baterkou, bude už špatná.

dakujem vsetkym velmi pekne za rady....uz len jedna otazka,,,na kolko vijde ta softwarova uprava ?

Odkaz ke komentáři

udelej prvne tu baterku a repas starteru pak pokud problem pretrva res upravu jednotky. Pocitej 2T-3T za tu jednotku je to proste programovani motorovky stejne tak jako kdyz chces udelat EGRoff. Pokud udelas prvne upravu jednotky tak casem na starter stejne dojde, a rekl bych ze repas starteru vyjde levneji nez 2-3T

Odkaz ke komentáři

udelej prvne tu baterku a repas starteru pak pokud problem pretrva res upravu jednotky. Pocitej 2T-3T za tu jednotku je to proste programovani motorovky stejne tak jako kdyz chces udelat EGRoff. Pokud udelas prvne upravu jednotky tak casem na starter stejne dojde, a rekl bych ze repas starteru vyjde levneji nez 2-3T

no viem ho dat repasovat za 70 eur plus praca takze stovec v p...dufam ze potom to bude ok...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...