fofoja Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Pri pravom blatníku z chladiča vstupného vzduchu (asi je to ono) mi kvapká olej, z čoho to môže byť ? žeby turbo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Trefil jsi to koukej to rozebrat a co nejdříve vyčistit jinak může za určitych podmínkách dojít k devastaci motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fofoja Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 ak som ťa správne pochopil tak vyčistiť ten chladič + trubky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vácav Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 ak som ťa správne pochopil tak vyčistiť ten chladič + trubky? Hlavně ten chladič stl.vzduchu, na ty trubky bych se vybod steče to chladiče, ale hlídal bych si jestli se tam ten olej nevrací, jestli ano tak v jakém množství ?? P.s. já mám turbo po repasi a olejík je tam taky, ale může být, že ložiska a ucpávky na turbu nesjou v nejlepší kondici, jestli se vybodneš tak ti to jednou vlnou nasaje olej do spalování a bude se nekontrolovaně spalovat, můžeš tím oddělat motor-určitě se na to podívej, kolik tam toho oleje je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.