Martin_TDi Odesláno Listopad 7, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 JJ, povedlo se Ti to pěkně ! Jinak fólii do bočních dveří koupíš bez problémů, ale klasický igelit , který si uřežeš a přilepíš chemoprenem Ti udělá stejnou službu. Co se týče zadní dveří, tak to je chyba výroby. Tour verze již měly pod lištou gumové těsnění, které nevydírá lak. Asi bych to stříknul sprejem jen v místech opravy (pokud nechceš lakovat celé dveře) a koupil to gumové těsnění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 7, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 pěkná maska :) to je ta moje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Listopad 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 jj, tvoje, byl sem línej ji lakovat, tak sem ji 5 hodin potahoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 7, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 hehe :-D sprejem by to bylo rychlejsi, ale ten karbon vypada hezky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Tak maska na místě, zimní setup nahozen, ještě gumový koberce a kryt do masky. Když sem měl včera rozdělaný přední světlo, tak jsem zkoušel nalepit na čočku mlhovky žlutou fólii, ale prostě mi to nechtělo na tom velkým vypoulení držet. Nemáte s tím někdo zkušenost. Nebo je to blbost? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Listopad 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2014 Tak mi praskla i druhá žárovka Osram H4, tak jsem o víkendu nahodil Osram nightbreaker unlimited a vzal jsem k tomu do mlhovek Osram Allseason. Je to pecka, dneska sem jel mlhou a pěkně ji prosvítí ta žlutá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Listopad 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 Sehnána kožená ručka, ještě potáhnout volant a koženej packet bude hotov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Prosinec 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Tak, už sem se dokopal k dalším věcem, co my leží v garáži, zadní zámek měl otevřenou tu díru a klíč šel zastrčit jen do půlky, No a klasika na ty kilometry - vymletej pant řidičovech dveří... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Super :) zádnó napravu budes chtit 232 nebo 256? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Prosinec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Díky, jen klasiku 232mm, nemám na tom AGR-ku co brzdit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Tak dnes tu bylo takový počasí, že sem nemohl sedět doma a konečně sem přidělal podložky pod zatím sériové repro, ale už pokukuji po jiném .Dále jsem vyměnil spodní pant u řidiče, je to jak když otvírám jiný auto, jen by chtěli ještě trochu poštelovat...Ještě jsem vyměnil palivový, vzduchový a kabinový filtr, krásně strávený den, zítra ještě umýt a vysát.Jinak před zimou jsem měnil olej a i vanu, měla stržený šroub a byla už někým bouchlá a opravovaná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Tak to je příjemně strávený den , jinak vidím, že máš podložky od Fancarhifi, že? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Jj, koukal jsem i po těch levných , naštěstí jsem koupil ty správné, má je suprově udělaný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 JJ, taky jsem rád, že je mám, prostě kvalita je kvalita 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Moc pekna prace, rovnou kdyyz budes brat repro vem i tlumeni, ocenis ten rozdil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Únor 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Jj, vezmu i tlumení, ale je to darda, ale vyplatí se to. Nejdřív ji asi nadopuju :). Jak si spokojenej s chipem? A dnes klasika, umeju auto (na OMV mají nově vybavenou wapku, je do supr) a jedem do Brna, cestou zpět samo prší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 max spokojenost, úplně jak jiné auto, výkon super, spotřeba o litr dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Moc pěkná údržba a ladění ! MDF podložky jsou super, ale taky doporučuju vyměnit repro a vytlumit. Pak je to o něčem zcela jiném ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Únor 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Jj, taky to chci, jen to musím brát po kouskách, navíc kupujem barák, takže bude mít dům přednost.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Díky, jen klasiku 232mm, nemám na tom AGR-ku co brzdit :D Kdyby si chtěl v Březnu svojí nápravu budu prodávat. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.