Kocina Odesláno Září 19, 2014 Sdílet Odesláno Září 19, 2014 Zdravíčko vespolek, mám takúto otázku, jedná sa o O2 pred fl, možno ste sa s tým už niekto stretli, ale priatelka vždy keď si sadne do auta na miesto spolujazdca si musí nastaviť sedadlo vyššie, vždy ho nastaví ako potrebuje, a keď si za čas sadne zase tak je sedadlo dole a musí znova nastavovať, pritom som nikoho neviezol, nikto tam nesedel, jedná sa o manuálne nastavenie páčkou, a bavíme sa o váhe 50 kíl, je možné že keď tam nikto nesedí tak to pomaly klesne? Môže tam byť niečo povolené? Šoférova to neurobila ani raz, odkedy som kúpil auto tak ju mám nastavenú a nieje na spodnom doraze. Mali ste to tu niekto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 normalne zo nelklesne zkusil bych se kouknout jestli neni packa nekde ulomena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Září 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2014 Ulomená ani ne, bez problému sa nastavuje sedadlo aj hore aj dole, funkčnosť je zachovaná, len to proste po čase klesne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 je to divne no....tak to nech dole a je to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jendadasov Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Toto se mi děje u řidiče, občas při nasedání zadkem přimáčknu nastavovací páku a sedačka padne až dolů - neskutečně mě to vytáčí !!! Obávám se že to je konstrukční nedostatek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wanpaoulu Odesláno Květen 1, 2016 Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 Ja mám rovnaký problém ale s vodičovou stranou. Sedačku nastavím vyššie a bez toho, žeby som ju dával dole, sama po čase klesne na doraz... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.