312 Odesláno Září 19, 2014 Sdílet Odesláno Září 19, 2014 Zdravim kluci chci se vas zeptat neni tu nekdo kdo ma prekopany intercooler co je v podbehu tak ho dat pred klimu a vodnika? Nasel sem to na netu. Jdw to jednoduse predelat? Nebo je to slozitejsi a da se pouzit ten stejny intercooler nebo ji? Dik za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 V sekci Bazar-Stale nabidky nabizi "Marenatdi" vyrobu FMICu. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?/topic/25625-Nabizím-vyrobu-výkonějšího-chlazení-FMIC-a-vyrobu-výfuku-na-míru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chali Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Mám podezření na prasklej IC,při běžícím motoru je sylšet syčení v místech IC.Je možnost jen nějaký netěsnosti ne bo je spíš IC v háji. Co vše se musí rozdělat abych se k němu dostal.Je to 1.9TDI ASV. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Sundej nárazník a jsi hned u ic ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fofoja Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 aký je rozdiel medzi staršou 1J0145803G;A;C;F a novšou 1J0145803T;S verziou intercooleru? budú mi tam pasovať obidve? mám ročník 2002 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Březen 25, 2015 Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 starsia verzia ma otvor na vacsi MAP senzor a je asi o stvrtinu hrubsia-vacsia ako novsia verzia. A novsia verzia ma otvor na mensi MAP senzor PS: pasovat budu obe. Maju rovnako vedeny vstup aj vystup. Ako lepsia z pohladu chladenia je starsia verzia - kedze je sirsia viac uchladi podla mna. Ale treba aj zvazit, aky mas typ MAP senzora. Ak novy typ,tak bud kupis starsiu verziu IC a s nou aj starsiu verziu MAP senzoru. Co su vydaje navyse za MAP. Alebo proste len novsiu verziu IC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.