Přejít na obsah

Naprogramovanie klúča dialkového zamykania/odomykania

Doporučené příspěvky

Zdravím vás,

včera mi prestalo fungovať dialkové ovládanie na odomykanie a zamykanie auta. Dnes som vymenil baterku v klúči a pokúšal sa ten klúč podla roznych návodov z internetu, z manuálu k autu i z tohoto fóra zosynchronizovať s autom. Ale nefunguje to :-( Ani dialkové ovládanie náhradného klúča nefunguje.

Mám OII pred FL, r.v. 2005. Nevie niekto z vás, ako sa to dá naprogramovať bez toho, aby som musel do servisu. Príp. je možné, že sa pokazilo niečo iné ako klúč? Je v aute len jeden prijímač? Dá sa nejako zistiť, či je vysielač na klúči v poriadku?

Ďakujem za odpoveď

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ahojte, tak už to mám opravené. Auto som dal do servisu. Tam sa tiež domievali, že diagnostický prístroj ukáže, čo je chybné. Ale neukázal žiadnu chybu, Takže chybu hladali manuálne. Odmontovali výplň dverí, kastlík spolujazdca a spodny kryt prístrojovky na vodičovej strane. Káble a prípojky boli ok. Zistili, že bola pokazená taká čierna krabička s názvom centrálna riadiaca jednotka pre systém komfort (číslo 1K0959433AK), ktorá sa nachádza vedla kastlíka spolujazdca. Nová riad. jednotka stála 210Euro + výmena a zisťovanie chyby.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...