Přejít na obsah

koupě octavie I

Guest bandita1988

Doporučené příspěvky

Guest bandita1988

Ahoj vsem, predem doufam ze jsem zvolil spravnou sekci pro svuj dotaz.

Jelikoz mi dosluhuje moje opel vectra 1,6 16v 98rok tak potrebuji poridit neco tak na 3 roky jezdeni nez koupim nove auto.

Rozhodl jsem se pro skodu octavii a vzhkedem k financim k te nejstarsi.Predtim sem vlastnil

Megane coupe 1, 9 naftu, bmw e34 520, mazdu 323, dodge neon 2.0, a ted 3roky opel vectra 1, 6 se kterou sem najel za 3roky 80tis km se skoro nulovejma investicema ale hnije a jeji hodnota je nulova a zacina zlobit motor proto pujde pryc na dily

Moje otazka nebo proc sem pisi chci 1, 9tdi pac si myslim ze jede o neco lepe jak 1, 6tka, naftu mam levneji a chod dieslu je mi prijemnej.Zajima me v jake vybave se da starsi rocniky v nafte koupit chtel bych urcite central, klimu, servo a pal.pc na to jsem zvyklej z vectry.Samozrejme bych rad kuzi kvuli udrzbe atd ale to si rikam ze se da dokoupit.Moc se mi libi na novejsich oktavkach to velky radio s displejem ktery bych chtel koupit i do jednicky a napoiit na to couvaci kameru (pritelkyne ne moc dobre parkuje) je tohle mozne? Koupit v normalni vybave a dokoupit kozene sedacky a to radio? Pro nekoho je to hloupej dotaz ale jediny co me na oktavkach vadi je ten strohej intedier kterej bych si tak doladil.Nejde mi o tuning ci tuzing apod.S autem bych dojizdel 30km prace a 30km zpet.O tom jak jezdit a starat se o motor tdi vim a prej u oktavky je slusnej drzak pekne jede a nic nezere.Nechci si brat ted uver na auto zarizujeme bydleni apod.Pak bych chtel novou oktavku tak v roce 2016.

Dekuji

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...