Hannes Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Přemýšlím o pořízení střešního boxu na moji krátkou O1/96, proto jsem se chtěl zeptat na vaše zkušenosti. Přivítám jakoukoli radu ohledně rakve, příčníků atd... Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Hlavni je cena. Kolik chces investovat. Popr. jak dlouho ti ma octa vydrzet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hannes Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Octa ještě nějakej čas vydržet musí a pak stejně asi přijde další :) No a cena by samozřejmě bodla co nejnižší, ale zase nechci žádnej shit, takže třeba kolem 10 tis.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Jeste dotaz. Mas tam pripravu? Jak je ta cerna lista tak nad dvermi jsou vzdy dve zaslepky. Druhy jakou nosnost pozadujes a jakou delku lyzi bude vozit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hannes Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Jo jo, ty díry v lištách tam mam. Nosnost asi nepotřebuju nijak zvláštní, budu vozit max. 4 páry lyží a nějakej ten lyžák kdyby se vešel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Takze dam ti jen priklad vyrobku. Urcite si najdes jeste lepsi cenu. Zaklad bych pouzil klasiku Hakr Alu. http://stresni-nosice-prikryl.cz/_c4508_l3...ipravy-alu.aspx Alu ma vyhodu : nerezne, ma vyssi nosnost a kdyz neni box na strese tak samotne nosice nijak zvlast nehuci. Myslim si ze drazsi varianty na tento typ pripravy nemaji smysl. Pokud bys nepotreboval Alu tak jejich klasika. http://stresni-nosice-prikryl.cz/_c4508_l3...o-pripravy.aspx Jako druhou variantu nosicu ( pokud budes vozit jen box) bych volil tento nosic. http://stresni-nosice-prikryl.cz/_c4508_l3...a-m-pc4001.aspx Jeho jedina vyhoda je, ze tyce " neprecuhuji". Jeho patky jsou zakoncene tak je vidno na obraku. Vypada vice " origo". Jeho jedina nevyhoda je, ze se na nej vlezou jen 3 nosice kol, popr 4 natesnane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Box bych volil nejakou tu vyssi variantu. Jestli chces vozit obuv tak si vem Thule 780 http://stresni-nosice-prikryl.cz/_c15_l3_p...-ocean-780.aspx Je to vlastne levnejsi bratr od Atlantisu 780. Kdyz tak si projdi ostatni varianty. Je toho hodne a popr se me poptej po SZ. Ja osobne nejradeji volim Thule. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hannes Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Díky moc za typy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Neni za co. Ja bych volil varianty Hakr Alu a Thule ocean 780. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
passatb3 Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Příčníky, box, nosiče na kola mám Thule, na předchozích autech taky, dokonce i na šádě 120 :) Oceňuji hlavně jednoduchou a rychlou montáž bez nářadí a kvalitní zpracování. Stačí mrknout na inzerci, na Oktu je toho všude plno, jen pohledat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Ano Thule ma perfekt boxy, ale nektere typy nosicu nema smysl platit. Treba u Octavie. Jsou tam klesticky a davat 5 tis a 2,5 tis. za stejny system....... U Octavie 2 je to ale o necem jinem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lody78 Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Koukni na AGS SPORT STŘEŠNÍ BOXY. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Rakev mám cca rok, zatím jsem použil pouze jednou, když jsem jel na hory do tálie. Problém u toho je montáž, je dost náročná takže se na to většinou raději vykašleš a hodíš to do kufru, pokud to lze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Já rakev nevlastní, ale ted sem měl na hory půjčenou od kamoša a můžu jenom doporučit, pokud teda nejedeš na hory 1x ročně a máš hodně peněz. A co se týče montáže, tak brnkačka, rakev sem položil na zahrádku a během pěti minut byla přichycená, takže bych řekl, že montáž jednoduchá. Byli tam čtyři účka a zvrchu matice do ruky, takže není potřeba žádný klíč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.