Přejít na obsah

Servisni prohlidka

Guest partes

Doporučené příspěvky

Zdravim,

chtel bych poprosit o radu. Koupil jsem starsi OII AMB, 06.2006, 1.9TDI v AAA (vim, ze to nebyl nejlepsi napad...), najeto pres 67 tis. km. Servisni knizku poslali, ale jen s potvrzenou prvni servisni prohlikou po 30.100 km (datum 03.2007). Druha by mela nasledovat po 30 tis., tedy při cca 60 tis. km, nebo 2 letech (nastaveny promenlive servisni intervaly QG1), ale jak jsem jiz zminil, není zapsana. Palubak ale ukazuje servis az po cca 23 tis. km (709 dnu), takze nevim cemu verit. Vypada to jako kdyby byla delana po 60 tis. km, ale mohu tomu verit? Anebo ji nechat udelat?

Dalsi otazkou je, zda jsou pro mne promenlive servisni intervaly, kdyz za rok najezdim max. 15 tis. km.

Diky moc za radu.

Odkaz ke komentáři

Skús zájsť do servisu, nech ti zistia údaje podľa VIN či je auto v databáze. Premenlivy servisný interval je na cca 30tis. km - 2 roky čo by ti mohlo vyhovovať, ale to si musíš zvážiť sám. Ja by som tú prehliadku asi nechal spraviť, podľa toho čo zistia v servise. :palec:

Odkaz ke komentáři

Zdravim,

chtel bych poprosit o radu. Koupil jsem starsi OII AMB, 06.2006, 1.9TDI v AAA (vim, ze to nebyl nejlepsi napad...), najeto pres 67 tis. km. Servisni knizku poslali, ale jen s potvrzenou prvni servisni prohlikou po 30.100 km (datum 03.2007). Druha by mela nasledovat po 30 tis., tedy při cca 60 tis. km, nebo 2 letech (nastaveny promenlive servisni intervaly QG1), ale jak jsem jiz zminil, není zapsana. Palubak ale ukazuje servis az po cca 23 tis. km (709 dnu), takze nevim cemu verit. Vypada to jako kdyby byla delana po 60 tis. km, ale mohu tomu verit? Anebo ji nechat udelat?

Dalsi otazkou je, zda jsou pro mne promenlive servisni intervaly, kdyz za rok najezdim max. 15 tis. km.

Diky moc za radu.

[/qu

Ja som tiez kupil auto v AAA,z motorovej casti boli odstranene vsetky nalepky o motor oleji a servisne km boli nastavene tak ako u teba,(teda ako by bol olej nedavno meneny),ked som podla VIN a serv.knizky zistoval co a ako,tak olej uz davno po limite a som rad ze nestocili km. Vec sa ma asi tak:ked ti bazar auto predava tak je to ich majetok,vsetko co stoji za to vymontuju a prddaju znamim,pneu,radio,akumulator atd.. Ty ked auto kupis tak sa staraj! Moja rada: vymen vsetky naplne pozri platnicky a podla VIN si zisti co vsetko tam bolo robene a pri akom stave tachometra.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

chalani tiez prosim o radu. mam OII FL a na stitku na boku palubovky mam buducu servisku po 30 000 km alebo po roku. v serviske mam interval QG1. v jednom skoda servise mi povedali ze treba prist po 30 000 km alebo po roku a v druhom ze po 30 000 alebo po dvoch rokoch. co je vlastne pravda?? plati rok alebo dva ten interval?? vdaka

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...