JJM Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Rad by sem predstavil moje prvni auto, Vlastnim ji uz 2 roky , Najeto pri kupe :86000 Aktualni stav : 112000 Octavia 1,4 16V, vybava Clasic, elektricke predne okna, elektrika a vyhrivani spetnych zrkadelek, nic vic to nema :-(( autoradio JVC, repro JVC opravy : Vymena vsech lozisk na Aute (predni FEBI, zadni TIMKEN) vymena Desticek a Kotoucu, vymena cidla chladici kapaliny, vymena spinacu varovnych svetel, Vymena H4 za Osram H4 Long Life Predni zarovky Diadem, vsechno bezny veci foto Kupa Potahy Natirani zadnych bubnu Bezny den v praci Vymena repro oprava zatekani do vozu , jedna tuba silikonu a bylo po problemu :) FOTO Malej kaminek Upravy : vsechno se bude delat ted na jare, vymena predniho narazniku, dodelani denniho sviteni, montaz zadnych repro, vymena dalkoveho klicu, dodelani folii , kupa alu Kol , strikani vsech cernej veci do barvy vozu CEKAM na otazky nebo vety typu : SLAbej motor na takovy auto , Da se s tym vubec predbihat, ?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Tak hodne stesti pri predelavani! Co budes davat za velikost kol? Zadni repra das ovaly? ty pradni repra nic moc.. origa kompa mi prijdou lepsi! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Slabej motor na takovy auto , Da se s tym vubec predbihat, ?! Robim si iba srandu,na to aky mas motor a ci je postacujuci je volba tvoja a kazdy si vybera podla svojho,ale co ma pobavylo je v podnapisu- Prekroceni rychlosti 60 km/h - 124 km/h = 500 eur zlava na 300 eur,to bola jakoneaka sleva ??akce?? :) Auto je pekne,tak dufam ze bude sluzit dlhe roky,inak kamarad ma tiez Clasic vybavu 2001 ale bez el. a vyhrav.spetakov a vsetky okna na svihadlo ani palubni pocitac tam nema. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 kola zatim nevim hodne sem se ptal a maximalne co muzu dat sou 16 ( proto vymena vsech lozisk) , a zadni repra jj ovaly nova deska + subofer a zosik , a budou se mnenit i predni repra , vse chci od jedny znacky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 jedzim do prace denne maximalne 20 km a ted jezdim i do skoly do Brna 150 km (jenom vikend) , po skonceni skoly sem bohuzel na jiny nemnel penize , podle mne to byla zlava jak svine moh sem prijit i o vodicak :DDD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Pekna budes tam dat chip? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Pekna budes tam dat chip? na tento motor se to neoplati , jenom filter a necham to tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Leden 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 strikani plastu a tohle se mi MOOOC libi Sory za kvalitu foceno mobile a vecir 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 mel sis poridit ledky od zdejsiho clena, to je peckovni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Leden 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 mel sis poridit ledky od zdejsiho clena, to je peckovni modry zarovky mne stali 50 centu , takze skoro zadara 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Koukal jsem jak si lakoval ty plasty a musiim ti rict, ze takhle ti to moc dlouho nevydrzi kdyz nebudes hodne opatrnej! Tohle je lepsi dat laknout lakyrovi, naviic by si to mel i hezky ulity. Jinak co ty pruhy na bok auta? budes chtit davat? Ja uz jsem pripravenej ze je najare budu sundavat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Leden 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Koukal jsem jak si lakoval ty plasty a musiim ti rict, ze takhle ti to moc dlouho nevydrzi kdyz nebudes hodne opatrnej! Tohle je lepsi dat laknout lakyrovi, naviic by si to mel i hezky ulity. Jinak co ty pruhy na bok auta? budes chtit davat? Ja uz jsem pripravenej ze je najare budu sundavat... Pruhy na auto chci jenom cekam na hezky pocasi chci dat rozlestit cely lak na aute a pak ti hned pisu :-)) muzes mi poslat cenu a cislo uctu ( posli cenu aj s postovnym pridej neco navrch ) Plasty sem streknul 2x plničem pak vybrusil pod vodou 2x sprejem a 3x lakem , snad to neco vydrzi predtim sem mnel striknuty na stribrno a za 2 roky ani jeden skrabanec a to sem to mnel jenom 1 krat lakem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Jo tak to urcite neco vidrzi, je tam docela tlousta vrstva takze bych se o to nebal. Jinak krasne auticko, vzdy jsem mnel nejradsi ty Classic octy, ani sam nevym proc (mozna to bude tim ze ich zas tak moc neni). A na to ze nemas nic vic od vybavy tak jsem kouknul ze tam mas i 2x airbagy, takze to neni zas takova suhota. Jak jsi spokojen s motorem, vym ze to neni zadnej zavodak, ale da se s tim jet "normalne" teda predjizdeni a jizda do kopce na dvouproudovce a podobne (samozrejmne ne pri plnem zatizeni tam je to uz nic moc). Jinak ten chip bych tam dal, jako citet to bude urcite a nestoji zas tolik penez. Osobne si nemyslim ze to budou vihozene korunky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Leden 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Jo tak to urcite neco vidrzi, je tam docela tlousta vrstva takze bych se o to nebal. Jinak krasne auticko, vzdy jsem mnel nejradsi ty Classic octy, ani sam nevym proc (mozna to bude tim ze ich zas tak moc neni). A na to ze nemas nic vic od vybavy tak jsem kouknul ze tam mas i 2x airbagy, takze to neni zas takova suhota. Jak jsi spokojen s motorem, vym ze to neni zadnej zavodak, ale da se s tim jet "normalne" teda predjizdeni a jizda do kopce na dvouproudovce a podobne (samozrejmne ne pri plnem zatizeni tam je to uz nic moc). Jinak ten chip bych tam dal, jako citet to bude urcite a nestoji zas tolik penez. Osobne si nemyslim ze to budou vihozene korunky. koho chci predjedu , auto nema problem na semaforech predjet konkurenci, maximalka konci na 175 km/h , dalnice s vetrem v zadech 185 km/h muj TOP vic to neda, bohuzel mam stale v kufru nalozenych cca 100 - 150 kg takze je to znat, Lini to je jenom do kopce ale kdyz se pekne podradi a vytoci se to tak to jede . Vim ze to neni ferari ale predjelo to uz vsechno krom BMW 7 , porche , auti TT , inac obiham jenom ja :-) Kdyz bude cas a nabita baterka v camere udelam vam pak videii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Asi to bude i tím že ostatní nechtěli závodit nebo předjíždět.....ale určitě ne výkonem auta Jinak to asi bude vypadat že kdo chce předjede tebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 to bylo hnusny :smich: kdyz te natrhne takova Panda, to asi neni vesely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Leden 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Asi to bude i tím že ostatní nechtěli závodit nebo předjíždět.....ale určitě ne výkonem auta Jinak to asi bude vypadat že kdo chce předjede tebe ani by som nepovedal ale hadat se nebudu . Hodne lidi kdyz zbada Octaviu tak mne chce predjet ale ja se nedam , jasny ze kdo chce a dupne na to tak mne pojede , ale stane se to malokdy :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 vždyť říkam...nechcou závodit :D jinak tě musí podělat i fabia 1,4 16V stejný výkon/lehčí auto jinak cokoliv od 100koní vidíš jen zadní lampy pokud chce.... Houmiku...viš co to pro mě bylo když mě v passatu PDčku posral yaris ......pak sme se podkali na bezínce....yaris sport 1,5T 110kW!!!v tom malém prckovy to bylo psycho když mě v tom svezl...mět křídla tak to letí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 to verim nam doma zase stoji Fiat Panda Abarth 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 další blázen s turboprckoletem cosi malého a motorem jak sviňa Víc takovych a začnu fakt už šeřit na tu S8..... pak se těch prckoletů nebudu muset bát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 znam pohledy lidi, co by nejradsi prodali svoje auta a sli se nekam do rohu stydet :D kolikrat na me lidi ukazuji sprosty veci a nikdy nezapomenu na pohled kluciny v Octavce s 1.6 :smich: ten uz nevedel, jaky kvalt ma zaradit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 to je mě jasné......mosí to byt psycho když ťa neco takého pojebe...... ale zas nechtěl bych sa v tom někdy vymlésknůk...málo plechu okolu... já mám rád velké auta... sen je S8... ono porsche nebo ferrari mě nebere..vyrobit malé auto se silnym motorem umí kažký.. ale taků krávu jak je ta S8 a je něco jiného.... obrovská luxusní limuzína....co podělá "cokoliv" to je krása Jestli ceny budou padat dolů jak padají tak za pár let si ji snad pořídím ...snad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 tak ta Panda je na vyblbnuti, je to motokara normalne ma extra tlacitko sport ja co bych chtel, tak je Fiat 500 Abarth, to je taky hustej mazel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 :-)kdyz je dobry ridic tak nemusi mit hodne koni a ztrapni hodni namachrovanych vlastniku drahych znacek. Nejlepsi kombinace je zkuseny ridic a silne auto, pak pokud zna profil cesty, neda ho nikdo, maximlane ho dozene jeho vlastni chyba a vymlaskne se nekde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Leden 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 :-)kdyz je dobry ridic tak nemusi mit hodne koni a ztrapni hodni namachrovanych vlastniku drahych znacek. Nejlepsi kombinace je zkuseny ridic a silne auto, pak pokud zna profil cesty, neda ho nikdo, maximlane ho dozene jeho vlastni chyba a vymlaskne se nekde tak a tohle byla odpoved hodna Prezidenta nebo premiera republiky taky sem dostal od majitele prodejni Fiat na povozeny Fiat 500 , hodne dobry a povedeny auticko jelo to ako z praku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 je to paradicka jen u nas se ten Abarth neprodava a je celkem drahej, tak zatim musi stacit Panda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Jo a co jsem vcera slisel tak tu petistovku abarth pokud je pro majitele slaba ma moznost zajet do Ferrari a tam mu zvednou vykon za 20ps vsemy moznimi upravamy jako je chip, sani, vacky a podobne blbosti, co by kazdej tuner zvladl jen pocitacem ! Jenze jenom veta ze se v tom motoru vrtaly mechanici z Ferrari bude zvedat cenu auta o hodne hodne. Ale hoblik moudre mluvi, zkusenej ridic dokaze udelat s hodne slabsim autem vic nez nejakej klucina s xxx ps pod kapotpu! Jinak S8 (stara - 2000 r.v.) je pro mne vrhol vrholu. Radsi bych mozna jenom chipnute Superb 3,6FSI 4x4! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 my jsme byli s tou Pandou v origo servise v CB a tam se na to bezeli vsichni podivat, ze je to prej siroko daleko jedina verze tyhle Pandy. No a chlapik nam rikal, ze majitel nemeckych autosalonu Fiat ma znamosti v Italii u Ferrari a on sam ma tyhle Pandy dve a obe dve v nejaky upraveny verzi od Ferrari 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 kucíí....zpět od fiatu k OCT :P Máte tu krásného modrého šípa tak pište o něm za mě osobně je tenhle motor prostě slabý....ale pokud majiteli stačí..ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 To je subjektivni na vse si zvyknes :)me je pres 200 kobyl uz taky nekdy malo .)tak to brat nejde :)proste kazdy ma nejake moznosti a tem se prizpusobuje :)taky sem jezdil v 1,3 felde pres 3 roky a byl sem spokojeny jako zelva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.