Přejít na obsah

Nerovnoměrné sjíždění zadních pneumatik

_neo

Doporučené příspěvky

Ahoj,

mám 1.8T 4x4 a na zadku se mi sjíždějí pneumatiku více zvenku než zevnitř a to celkem o dost .. nemáte někdo skušenost čím by to mohlo být ? může mít na to vliv to že je to 4x4 (má v zadu nezávislé uložení) .. může to být někde hnuté ? víte někdo jak se tohle zjišťuje případně rovná ?

Dík

K.

Odkaz ke komentáři

ano na 4x4 sa robi aj vzadu. povoluju sa 4 sruby ulozenia na kazdej strane a taha sa . Poradim ti objednat aj nove sruby pri geometrii. Pokial viem,je to aj v dielenskej ,ze ich treba vymenit pri nastaveni geo. Ja som sice sruby nemenil,lebo som to zistil az pri geo,ze ich treba,ale moje sruby mali 80 tisic nabehane a nebol problem nastavit geo s nimi po zasrubovani, nepohli sa, teda neboli vybite.

PS: je to aj sranda, lebo ako upravovali predok,nastavili, potom nastavili zadok a predok sa zasa rozisiel o nejaku hodnotu, cize zas museli upravit aj predok :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj,

tak jsem tam dneska byl .. prvně mi tvrdily že se to určitě nešteluje.. tak jsem trval na tom že se to určitě nastavuje .. nakonec teda našli ty šrouby. Jsou vpředu před kolem přišroubované do podvozku a nastavuje se s nima sbíhavost. Jinak sbíhavost byla špatná kola se sbíhaly směrem dovnitř takže se sjižděly venky kol ..

Jinak mám ještě jeden dotaz ukazovalo mi to odklon obou kol o -1,5 a svítilo to červeně ale on říkal že odklon se nastavit nedá ..

Dá se nastavit vzdau odklon nebo ne ?

Dík

Odkaz ke komentáři

cosby...no pokial ja viem,tak sa to neda. Odklon nenastavis. Je to tam napevno . Ale existuju "tuning" nahrady casti zadnej napravy, ktora ma na starosti odklon a tie uz sa daju nastavovat. AKo je to tu v tomto odkaze:

http://forgemotorsport.com/content.asp?inc=product&cat=200101&product=FMAUTB2

Je to skor nutne u aut,co maju velmi znizeny podvozok.

Inak musim ist pozriet protokol z geometrie,ale mne sa zda,ze tiez som mal odklon v cervenom,ale vsetko v ramci medzi pokial viem.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...