RAAF_96 Odesláno Květen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 To teda :D Kenty jedině na combi :3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 jako zimáky dobry :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Přesně :D Dával sem to na Facebook a popisek " Na zimu dobré" :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Proč na zimu? Vypadají moc pěkně ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Dneska se dařilo... Díky špatnému mikrospínači se mi zamkly klíče v autě. Sklo nepodlehlo ani pod vlivem krompáče ale stahovačka nevydržela a sklo spadlo dolů. Nemá někdo na prodej zadní pravou stahovačku? Jen ten mechanismus bez motorku.... Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Pokud ti prasknul jen ten plastik to drzi sklo tak ten se da koupit samostatne za par korun ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Musím to rozebrat, kdyby to tak bylo tak super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 ponaučení pro příště - nenechavej klíče v autě se zasvřenýma oknama :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
netSo! Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 fuha tak toto potesi .. tiez mam na spolujazdcovych zadnych dverach mikrospinac odpaleny a otvoril som centralom auto , zadne dvere a hodil kluce dnu medzi tym sa auto zavrelo ale som telefonoval tak som tomu nevenoval pozornost - dvere som zavrel a bol som vybaveny - nastastie mam doma nahradny kluc tak som si len spravil prechadzku . ale uz sa to chystam vymenit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 No jak na sviňu jsem jel s klimoškou tak všechny okna zavřené že :D Taky mám doma náhradní, ale stalo se mi to 120km od baráku :D Ale beru to s humorem, jsou horší věci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Priste predni :-D je levnejsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 ještě, že mam ten magicar tam se to nestane :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 Tak stahovačka opravená :DAle pak jsem se debil vrhl na ty podtlakové hadice a to byla chyba... Od té doby se nedařilo. Vyměnil jsem jich pár ale stejně nestartuju. Pak se mi jedna nafoukla a praskla... Tak celý motor doletý od benzínu.... No ach jo, zítra dávám do servisu já na to nemám nervy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 takhle sem se spookym opravil stahovačku u mě taky jen aby to "drželo",a o víkendu mi praskla znova radši kup novej plast,já taky budu kupovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 teda pane ta stahovačka je opravdu prasárna :D kor když ten plast stojí 36Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 Ja tomu verim :D Ted me hlavne trapi twn motor :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 to co tam měníš ale nejsou podtlakové hadičky, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 Asi ne, mam pocit ze jsem to doku*vil cele... Delal jsem to podle jedne fotky ale to byl nejaky stary motor 1.8t mel to tam trochu jinak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 (upraveno) Tak hlavně v podtlakových hadičkách nemá co dělat benzín, žejo :D Tam koluje jenom vzduch, prostě od filtru, baňky, ventilů, turba atd...to jsou ty hadice, cos měl menit Upraveno Červen 3, 2015 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 proc si to delal podle fotky? vzdyt preci jen staci menit hadici po hadici ne? a ne to cely rozkopnout a pak spatne zapojit :D a hlavne kdyz menis palivove hadice tak musis dat hadice ktere palivo snesou a ne hadici ktera se po natlakovani benzinem rozleti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 Boze ..... ty palivove hadice a vodni hadici jsi nemel co sahat :-D na palivo musis mit opletene hadice a priste jedine origo skoda at jsou tvarovane do uhlu .... Jen pro info stoji 2600 kc - daval jsem si je ted nove. Podtlakove hadice mas jen a HLAVNE pod listou u sani (tedy hadicky) a ty tak snadno nedas nove "uni". Opet jedine skoda 3500 kc. A jeste jedna hadicka z turba na n75 ventil pripadne k egr ventilu. Pokud ten motor neznas .... coz asi vubec ne jak vidim :-/ tak to priste nech tak. Snad jsi tim prehozenim hadic neposkodil tlakovy ventil paliva co je na liste. Jinak v palivovem systemu, at je to stara mechanika AGU nebo elektro AUM neni zadny rozdil ..... rozdil je jen v podtlacich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 Tak mám objednané hadičky, abych si zkrátil to čekání tak jsem se pustil do kola, ze 160mm na 203mm ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2015 Nové zadní opěrky ^_^ Úplně TOOOOOOOOP :D Díky DannyOrság 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červen 6, 2015 Sdílet Odesláno Červen 6, 2015 Pekne budes nejak resit potah? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2015 Proč bych řešil potah? Vždyť tam padnou úplně dokonale :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Červen 6, 2015 Sdílet Odesláno Červen 6, 2015 Moc pěkný, můžu se zeptat z čehopak jsou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2015 Diky :) Mam pocit ze z Audi Q5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 6, 2015 Sdílet Odesláno Červen 6, 2015 Nejlepsi jak vzadu nikdo nesedi :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červen 6, 2015 Sdílet Odesláno Červen 6, 2015 paradni operky kdyby byly takove v bezove tak sem s nima! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 6, 2015 Sdílet Odesláno Červen 6, 2015 Jezdi ti to uz? Frydlant nad Osttavici dnes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.