Gregy Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 (upraveno) Zdravím, připravil jsem pro vás opět video z akce, kde jsem tentokrát zatmavil hlavní světla na své Octavii 2 před facelift. Vše je popsáno ve videu.Určitě každého bude zajímat svítivost světel po úpravě. Samotné paraboly žárovek zůstaly nedotknuty. Parabolové světlomety na OII nesvítí nijak dobře i v originálním stavu. Podle mě, je svítivost stále stejná. Pokud se zhoršila, tak pouze minimálně. Jezdím se stejnými žárovkami, klasickými H7 jako předtím a nemám potřebu je měnit (i když dlouho zvažuji Night Breakery). Pokud mi někdo nevěří, můžu ho třeba v noci svést. Tak a do mě :D Upraveno Listopad 14, 2014 uživatelem Gregy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnnyvRS Odesláno Červen 5, 2016 Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Zdravím díky za navod. Ted mi schne barva. Dneska tam vypalim ten diodovy pasek tu z octavia clubu návodu a budu skládat dohromady. Tak sem zvědavý na výsledek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červen 5, 2016 Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Precizní práce,výsledek luxusní.Obvzlášť bílé sluší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnnyvRS Odesláno Červen 5, 2016 Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Souhlasím a modré RS to taky moc sluší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Červen 5, 2016 Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Super návod.... JohnnyvRS - tiež pekná prácička :-) ozaj je to sekne ..aj tie led pásiky pekne ukážu.... homologizáciu ale asi na tom nemáž, že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červen 5, 2016 Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Máš pravdu :-) sluší to i modrý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnnyvRS Odesláno Červen 5, 2016 Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Mikl diky a optimusi je to doma delany dle navodu tady na octaviaclubu takze homologace ani nahodou. Tady v anglii to nikdo neresi a na cestu do ČR musim vymyslet jeste vypinatko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 vypínátko bych udělal vypínačem ve světlech, přes krytku se tam dostaneš a máš to nejjednodušší.. té homologace je škoda, když vidím občas ty 5cm bludičky 10cm nad zemí, tak se mi chce brečet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.