Pitriss Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Dnes jsem přišel k autu a dívám se že mi svítí třetí brzdové světlo,nejdřív jsem myslel že se seknul spínač,ale pak mi došlo že by svítily všechny brzdové světla. Řekl jsem si že bude problém v tom světle,tak jsem to rozebral,ale do těch drátů jde pořád el. 1,1V. Čím by to mohlo být? Ještě když jsem otevřel kufr tak to zhaslo,vůbec mě nenapadá v čem je problém. Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Leden 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Tak světlo jsem vysušil na topení,nasadil a vše je ok. Tak to nechápu čím to bylo,jestli tou vlhkostí ve světle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 je to možný..vlhkost je sviňa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenek81 Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Dnes jsem přišel k autu a dívám se že mi svítí třetí brzdové světlo,nejdřív jsem myslel že se seknul spínač,ale pak mi došlo že by svítily všechny brzdové světla. Řekl jsem si že bude problém v tom světle,tak jsem to rozebral,ale do těch drátů jde pořád el. 1,1V. Čím by to mohlo být? Ještě když jsem otevřel kufr tak to zhaslo,vůbec mě nenapadá v čem je problém. Díky za rady. Taky ted řeším tenhle problém Zkusím tvoji radu snad to po muže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mikyjirmo Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Zdravím pánové, řeším stejný problém, vyzkoušel jsem i Vaše rady a to vysušení, světlo svítilo nadále, ale už méně, ale po dvou dnech svítí zas, ale né na maximum, když sešlápnu tak svítí ještě více. Nevíte čím by to mohlo ještě být?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Listopad 9, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 kluci jak se dostanu k žárovkám na třetím brzdovém a jaké tam jsou (OII Cmbi FL)? Mám to nějaké probrané, tři mi nesvítí, zbytek jo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Listopad 9, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 pokud vim, tak tam jsou diody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Listopad 9, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 A mění se jako celek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Listopad 16, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2015 (upraveno) a sakra... že by diody tak odcházely? vždyť na OI tam mám obyč žárovky snad už 7 let? toto? to je ranec... http://www.cc-autodily.cz/svetlo-brzdove-pridav-4_4 Upraveno Listopad 16, 2015 uživatelem TomášT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Listopad 16, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2015 neodchazeji diody ale vlivem vlhkosti to oxiduje a jsou prerusene spoje, u liftbacku mi svitej vsechny.. 180k km.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 A jak je teda vymontuju? Počítám, že musím odloupnout plast na dveřích zevnitř ? a tam budou šroubky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 sundáš nejdřív velký dekl kufru - 1x torx, pak už jen příchytky, pak obložení okolo okna 2x torx a příchytky po té se ti naskytne pohled na dvě černé matice na klíč 13, ty povolíš, ještě uvolníš zobáček a světlo se vysune ven - odpojíš svazek + ostřikovač já jsem na své 130tkm měl studené spoje na vstupním konektoru, že z něj šly piny vyndat.... jinak při zpětné montáži pozor na utažení těch dvou matic, opravdu s citem nebo se utrhnou ze světla i se šteftem, je to celé plast 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.