Přejít na obsah

Ambientní osvětlení interieru Osram

Martin@Lego

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás všechny,

delší dobu hledám jak pěkně docílit osvětleni v interieru auta. Našel jsem kit od Osramu ale tedy ta cena okolo 150 Euro mě spíš říká ne. O to víc že jsou to jen dvě trubice a ne alespoň 4.

OSRAM LEDambient WAL Wireless Ambient Light Flächenlicht Spot, Lichtleiter LEDINT101 dimmbar farbenvielfalt im Karton

Nevíte prosím někdo třeba o kapku levnější variantě, popřípadě o těch tubusech alespoň 4? Nebo jak docílit takového podsvícení.

Díky moc za pomoc

Odkaz ke komentáři

myslis nieco taketo?

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=67

otazku si dal do sekcie exterier, tak si to asi preto nezbadal... nabuduce davaj lepsi pozor na sekciu ;)

Ahoj velká omluva za moji zbrklost. Bohužel tohle jsem nemysle. Volal jsme do Seatu a maji to pod oznacenim 5F0947355 ambientni osvetleni inerieru. Je to osvetleni po cele delce dveri, mezi oknem a klikou dveri. Je to takovy "tubus". Na youtubu kdyz se zada Seat ambient lights. je tam par videi.

Diky moc za odpoved

Martin

Odkaz ke komentáři

to ambientni osvetleni nevypada spatne, jen mi prosim te rekni, kde by jsi ho chtel zabudovat ? do dekoracnich list ? a co delka ? da se to zkracovat ?

V týdnu se jdu podívat jak to má Seat Leon, udajně ten pásek s označením 5F0947355, stojí okolo 300 Kč, což se mě ale zdá nějak málo. O tom pásku zatím nevím nic, jen jsem se koukal na Youtube.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...