TomasP. Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Ahoj lidičky mám problem přestal mi jet dalkovej ovladač jenže když chci otevřit dveře kličkem tak se aktivuje alarm a auto začne houkat..Jde to nějak vypnout?Co jsem si všimnul tak v motorovem prostoru vedle nadobky s brzd.kapalinou nějaka krabička je,mam k ni z řejmě i nějaky klič...Ale jak to funguje nemam tušení..Diky za info jedna se o jedničkovou octavii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Tym klucikom otoc v zamocku, co je na tej "krabici" (sirene) a alarm tym odstavis. Zamok byva pod gumennou krytkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasP. Odesláno Listopad 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 A když to vypnu pujdou pouze dveře otvírat kličkem,nebo ta dalka pojede taky?Mam ještě jeden DO,ale už je dosti jety,ale zatím funkční... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Metacky ovladac bude nefunkcny, bude z toho auto bez DO otvoritelne klucom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasP. Odesláno Listopad 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2014 A když nechám alarm zaplý,ale zamču kličkem zustane např.přes noc alarm deaktivovany a když ráno otevřu kličkem houkat nebude?Nebo se po nějake době opět aktivuje a budu muset otevřit dálkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Zalezi ako to mas spravene, vyskusaj. :) Moze zostat neaktivny. Sam od seba sa neaktivuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.