pešír Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Praha zdraví Liberec..... :) a naopak!! :) se stav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Praha zdraví Liberec..... :) nazdááár, zdravíme i Tebe a počítáme s Tebou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 tak dneska asi s sebou vezmu i svojí ženu (ne nejsme svoji :) ), takže předpokládám že všichni kdo přijedete tak uvidíte proč jí tak nerad beru na auto akce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sutni Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 taky beru tu svou, jako vždy ;-) zatím nás to má potvrzených 5 jsem koukal, nevíte někdo, jestli o tom ví i Sinius? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 taky beru tu svou, jako vždy ;-) zatím nás to má potvrzených 5 jsem koukal, nevíte někdo, jestli o tom ví i Sinius? psal sem mu na face, ale neodpověděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 sem doma... Sutni má z new zimáků sliky :) a s těma poklicema to vypadá jako auto :) fotky nejsou :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 Díkes za pozvání ale teď to nějak časově nezvládám,ale rád bych vás navštívil ,nějak to musím vykoumat! Opatrujte se kolegové! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 (upraveno) no pěkně :) a to mu je tam tak ohoblovala Zuzka? se budu muset asi zajet na tu střechu podívat jak ste to tam pogumovali Upraveno Listopad 4, 2010 uživatelem Frigo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sutni Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 kdo je Zuzka? ne Pešír to byl já ho prásknu! gumoval mi tam moje new zimáky až se z nich kouřilo, tak já zase gumoval ty jeho a Bára taky jezdila fabkou, mno prostě spokojenost. Nejlepší hláška: Pešír: "Proč si mi neřekl že nemá řidičák?" Já: "Si se neptal" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 jo Bára... já mám na jména špatnou paměť :) Tak píšu Zuzka a myslim Bára Jaká byla spokojenost s Fábií? lepší něž felicie? a méně obav než z Octávie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sutni Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 no je to menší a hlavně vyšší než oktule tak se jí to líbilo... já jí taky musím pochválit tu fabku, na to že to je 1.2 to pěkně lítalo... a Pešírovi se zase líbila 1.8 20V 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 no ta pešírova haťapka jede pěkně, to se musí nechat, když sme jeli z Turnova na Rozkoš tak jí honil pěkně a měl sem co dělat abych se udržel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 (upraveno) Sutni: chybí tomu turbo Báro: opatruj se mi!!!! :) Frigo: 2,3 kola jela pomalu a pak gumovala jak drak jo a abych nezapomnělv :D dnes se Frigo dohadoval v Penys marketu kvůli žravence, že je maj uvedený na dveřích, ale oni, že je dává jen sociálka. Sem řekl, ať se nediví, vždyť není černej, tak mu to nevzali no Upraveno Listopad 4, 2010 uživatelem pešír 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sutni Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 :) :D já ti dám opatruj se mi, budu ji opatrovat neboj... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 no tak, buď chlap přiznej si to, poklice ti sou přednější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 a vzpomeň jak Tě vyháněla za tou opálenou "nádherou" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 Nejlepší hláška: Pešír: "Proč si mi neřekl že nemá řidičák?" Já: "Si se neptal" :) a nezapomeň ještě říct, že přitom skoro zoufale visel ze spolujezdcova okna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 no asi sem se tam měl zajet podívat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sutni Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 jj měl si tam jet s námi... :) tak ta opálená nádhera, nebyla ze předu moc nádherná a poklice jsou hezký, ale do postele si je brát nebudu... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 (upraveno) aspoň si frigo příště vzpomene že nemá pospíchat domu :) sutni blinkry si zkoušel? šly tam? Upraveno Listopad 4, 2010 uživatelem MONTY350Z 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 a proč ne? vždyť maj tolik direk :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sutni Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 jj příště nesmí pospíchat... blinkry jsou na autě, vypadá to o moc líp... díky... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 a co teda ten další sraz? uděláme to na sněhu u tipsport arény? nebo máte tip na jiné místo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 a co zas za měsíc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sutni Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 jj a klidně i bez sněhu... gumovat se tam dá a na sprint by to taky šlo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 sutni nenmáš zač...vozil jsem je asi půl roku v autě tak konečně našly užitek. jinak pro příště hlasuju pro tipsport a sníh...jinak nehraju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 A nebo přijeďte do mimoně na letiště, já to aspoň nebudu mít tak daleko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 to považuju za dobrej tip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 a je ten tip legální? přece jenom je to soukr. pozemek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 nápad to je dobrej...akorat kdyz nam bude zima tak se neni kam schovat:-) ale jinak varianta gut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.