Sutni Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 jj, bylo to fajne, snad nás příště bude víc ;-) foto nahodím snad zítra, a budu rád, když vy sem dáte taky více foto... rád jsem vás poznal ;-) 0 Quote Link to comment
Dakie Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 týjo, nakonec bylo docela hezky.. v Turnově chcalo a chcalo, tak sem se na to vybodnul.. 0 Quote Link to comment
Frigo Posted July 30, 2010 Author Share Posted July 30, 2010 Ahoj Dakie, no škoda, tak příště objednáme hezké počasí i do Turnova :-) 0 Quote Link to comment
Živočich7007 Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 týjo, nakonec bylo docela hezky.. v Turnově chcalo a chcalo, tak sem se na to vybodnul.. A udělal jsi chybu na letišti super lidi,krásná auta a počásko..............no podívej 0 Quote Link to comment
Sutni Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 (edited) tak házím taky FOTKY Edited July 30, 2010 by Sutni 0 Quote Link to comment
Živočich7007 Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 (edited) Tak včera jsem fotil z letiště ještěd a dnes opačně z Ještědu letiště a sámo autem až nahoru,lenost je hrozná věc!Kamarádi díky za srázek a tímto se loučím neb zítra odjíždím do práglu! Edited July 30, 2010 by Živočich7007 0 Quote Link to comment
Živočich7007 Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 Táááák už jsem v domovských vodách,cesta super, Bedřichov-Jablonec-Praha průměrná rychlost 93km/h při průměrné spotřebě 6,2l tak se mějte Liberečáci rád jsem vás poznal 0 Quote Link to comment
Frigo Posted July 31, 2010 Author Share Posted July 31, 2010 sejdeme se na Rozkoši 0 Quote Link to comment
Frigo Posted July 31, 2010 Author Share Posted July 31, 2010 takže ještě nějaké fotky ze čtvrtka 0 Quote Link to comment
Živočich7007 Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 sejdeme se na Rozkoši :D jj kámo na Rozkoši naviděnou ;) 0 Quote Link to comment
funaki Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Zdarec, je nekdo z Český Lípy nebo okolí? Dneska jsem viděl černýho kombika se samolepkou octaviaclub na kapote v Novym Boru 0 Quote Link to comment
Frigo Posted August 6, 2010 Author Share Posted August 6, 2010 Ahoj, já dojíždím do České Lípy každý den za prací, ale kombíka nemám, takže to byl někdo jiný, třeba se časem přihlásí 0 Quote Link to comment
pešír Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 až zas někdy budete plánovat nějakýho spicha na letišti, tak dejte vědět, připojil bych se 0 Quote Link to comment
Frigo Posted August 9, 2010 Author Share Posted August 9, 2010 Sutni, jak jste na tom? jste v pořádku??? 0 Quote Link to comment
Živočich7007 Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Sutni, jak jste na tom? jste v pořádku??? Bereš mi to z ůst Liberěčáci jste v pohodě?? 0 Quote Link to comment
Sutni Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 My jsme měli ve spodním patře našeho domu vodu po prsa, garáž a sklep po střechu... Oktávka byla pryč, takže cajk, ale moje Felicie v garáži úplně utopená... Teď vyhazujeme nábytek ze spodního patra a počítáme škody... Tohle ve Frýdlantě nikdy nebylo : (((( Nejde nám elektrika, voda, nemáme kam na wc... pitnou vodu a jídlo nám nosí známí a přátelé, kteří se také podílejí na úklidu našeho domu a u kterých můžeme alespoň hodinu denně žít jako kultivovaní lidé : ((( 0 Quote Link to comment
Frigo Posted August 9, 2010 Author Share Posted August 9, 2010 toho sem se bál že se Vám to nevyhne :-( Já bydlim v Andělský Hoře u Chrastavy, do epicentra zkázy to mám jeden a půl kilometru a že bydlíme ve stráni tak sme měli štěstí. Držim pěsti ať to se z toho brzo oklepete. Kdyby ste potřebovali přivézt čerstvý chléb a něco k jídlu tak dej vědět, mám dovolenou tak můžu zajet téměř kdykoliv 0 Quote Link to comment
Živočich7007 Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Sutni: To je mazec,bohužel už jsem dovču vyčerpal tak ti nemohu ani helfnout dokonce ani nevím co ti napsat.......drž se kámo :) 0 Quote Link to comment
Dolke Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Sutni: To je mazec,bohužel už jsem dovču vyčerpal tak ti nemohu ani helfnout dokonce ani nevím co ti napsat.......drž se kámo :) já čekám kdy mě nasadí, dovču už mě zrušili... 0 Quote Link to comment
Sutni Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Díky lidi, jste moc fajn ;-) A Frigo, kdybych něco potřeboval určitě se ozvu, děkuju... :P 0 Quote Link to comment
Živočich7007 Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Díky lidi, jste moc fajn ;-) A Frigo, kdybych něco potřeboval určitě se ozvu, děkuju... :) Sutni tak co chlape jak válčíš 0 Quote Link to comment
pešír Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 moje řeč??? jak to tam vypadá? když prijíždim, tak se už všade vysouší a okopávaj záhonky 0 Quote Link to comment
Sutni Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Vypadá to tam pořád dost drsně z baráku už máme uklizeno, nic co bylo ve spodním patře to nepřežilo, všechen nábytek a věci jsou vyházeny... Od úřadu jsme dostali potvrzení že na našem baráku byla voda do výše 230cm. V bytě byla voda do výše cca 160cm... Dodnes nám nejde internet a voda z vodovodu teče pouze užitková a nesmíme v ní mýt ani nádobí... Vysoušíme byt, nic jiného se ani v tuhle chvíli dělat nedá.. Vysoušení potrvá s těmihle přístroji prý cca měsíc až dva... Až bude vysušeno, musí se nahodit omítky, vybílit vápnem a pak normálně malbu a shánět nábytek... Zatím všichni bydlíme ve vrchním patře vaříme na propanbutanovém vařiči a z pitné vody... Co víc dodat.. Mojí felinku už rozebírám na díly, všechno čistím a vysušuju a pak začnu zase skládat... Už jsem si sehnal "nové" sedačky, tapece a koberce... Uvidíme co dál bude v háji. Momentálně není jiná práce než vyklízet bláto ze zahrady a tak mno.. Jinak jestli začnete plánovat nějaký srázek, rád dorazím... 0 Quote Link to comment
Frigo Posted August 27, 2010 Author Share Posted August 27, 2010 Ahoj Sutni, no je to síla to co píšeš, to Ti povim. s tou Felinou nevím nevím, bude to asi piplačka kvůli elektrice a motoru, ale snad bude v pořádku, myslím že by to kvůli té vodě chtělo asi odstrojit a vyčistit komplet na plech a to je ale hrozný práce. Jinka co se týče srazu tak nejbližší je na té Rozkoši za týden, ale rád už bych taky udělal něco menšího u nás, nejlépe na nějakém místě povodněmi nepostiženém, protože jak každej den projíždím Chrastavu tak se mi na to už vůbec nechce koukat na tu spoušť a zkázu. 0 Quote Link to comment
Živočich7007 Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 No sutni je to hrůza drž se! Možná blbá otázka ale.........co Rozkoš jedeš nebo přijedeš se aspon kouknout?? 0 Quote Link to comment
pešír Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 tak jak kucí? co spácháme? 0 Quote Link to comment
Frigo Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 žeby nějak sraz? Bohužel minimálně do 20.9. nemůžu, ale pak už můžu a přizpůsobim se. Hlavně by mě zajímalo co Sutni.... spíš bych to naplánoval podle něj, až se nám ozve. 0 Quote Link to comment
pešír Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 uvidíme no... :) ale já můžu skoro kdykoli 0 Quote Link to comment
Sutni Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Zdravím lidičky... Už se vracíme do normálu a stejně jezdím každý den do Liberce do školy, anebo k přítelkyni... Navrhněte ) 0 Quote Link to comment
Frigo Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 Nazdááár :-) jsem rád že už se to vrací do normálu, vidim to tady v Chrastavě, i když takovej normál jako před 7.8. to ještě dlouho nebude. Jinak já sem sklerotik, že to snad ani není možný, 20.9. dávám auto na téměř dva týdny do servisu, tak bychom měli spáchat něco v průběhu příštího týdne, jakýkoliv všední den kromě pátka, spíš k večeru, protože do 18hod bejvám v práci a do Liberce jezdim necelou hodinu. Konkrétní datum a místo nechám na vás, pokud tedy bude mít čas... 0 Quote Link to comment
Recommended Posts