Sutni Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Pešír se na to vysral... ne má pracovní důvody, tak ho asi omluvíme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Březen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 lempl línej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Frigo Peťa má pracovní povinnosti. musí tam zůstat vyjímečně dlouho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Březen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 no mě to je vlastně jedno páč se taky neúčastním, žejo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sutni Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 a jako kdo tam teda bude? má to vůbec cenu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 jasan, pracovní povinnosti, to je to pravé slovo, které jsem hledal, díky Monty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 nemáš zač Peťo....stačí říct :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 tak co jé!!!!! info ne! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 to si říkáte kamarádi??!! takhle na mě prdět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 tak hádejte kdo z nás okoloLibereckých už to nevydržel a dal si na auto letní kola??? nápověda... já to nebyl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 že by českolipák a combíkem?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 trefa do černýho (kombíka) Nojo, Ondra z toho udělal zase fešný auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 blázen je to! tak on moc daleko nejezdí no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Peťo silná účast tentokrát...jeden a půl klubový octy(benzin je jen za půlku ) a dva haldexový kombíci co přijeli se mnou jinak nic víc jen mě provokujte s kolama :lool: svině čorkařský nenechavý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sutni Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 jj říkal jsem si že tam byla jenom jedna oktávka... a pak nějaký 3 kamna... nafta patří do kamen! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly1972 Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 trefa do černýho (kombíka)Nojo, Ondra z toho udělal zase fešný auto :D No také už o tom přemýšlím , ráno vůbec nejezdím , protože nemusím a vyjíždím do ulic max. okolo 10hod. .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Březen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Taky už bych rád přezul. Ale jezdim každý ráno mezi sedmou a osmou, takže si radši ještě počkám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 (upraveno) sutni: nafta možná patří do kamen, ale benzin je dobrej možná jen do zapalovače :) ;) mimochodem kolik máš průměrnou? já momentálně 4,5l a za litr dám o korunu dvě míň. a nedáte si říct a nedáte....to se dělá dráždit kamaráda s přezouváním? ;) Upraveno Březen 11, 2011 uživatelem MONTY350Z 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Láďo já už mám taky přezuto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 sutni: nafta možná patří do kamen, ale benzin je dobrej možná jen do zapalovače ;) :o mimochodem kolik máš průměrnou? já momentálně 4,5l a za litr dám o korunu dvě míň. a nedáte si říct a nedáte....to se dělá dráždit kamaráda s přezouváním? ;) Jóó´jóó naftička je naftička pane a když se dá sehnat za 20kč je zlatá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Březen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Láďo já už mám taky přezuto :o dobře Ty :) ;) Jóó´jóó naftička je naftička pane a když se dá sehnat za 20kč je zlatá ;) sakra to je krásná cenovka :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sutni Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 (upraveno) teď mám průměrnou 7,2 :) a už mám taky přezuto na letní litý Monty ;) ;) :o :o Upraveno Březen 11, 2011 uživatelem Sutni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 (upraveno) Sterny...ty kryso :) a já ti to jídlo co si mi poslal nahoru na bar tak chválil a ty takhle na mě :P ...a vůbec kde ses flákal ve čtvrtek? se na vás jedu podívat a ty někde couráš :) Živočicháři...se světlama jsem na tebe nezapomněl mám ty návrhy hotový jen to musim hodit do rozumný velikosti a šoupnu ti to do vlákna. s cenovkou nafty jsme na tom stejně Michale :o jinak vy přezouváte a já aby mi nebylo smutno, že nemám kola, jsem si dopřál v pátek folie a dneska montim světla zadní :P Upraveno Březen 12, 2011 uživatelem MONTY350Z 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Březen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 čoveče ja si řikám že se na fólie asi úplně vybodnu. v černu nebo v červenci pojedu na jeden až dva týdny do Holandska tak nechci dráždit zahraniční příslušníky... možná až se vrátim že bych do toho šel... no nejsem rozhodnutej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Sterny...ty kryso :) a já ti to jídlo co si mi poslal nahoru na bar tak chválil a ty takhle na mě :P ...a vůbec kde ses flákal ve čtvrtek? se na vás jedu podívat a ty někde couráš :) Živočicháři...se světlama jsem na tebe nezapomněl mám ty návrhy hotový jen to musim hodit do rozumný velikosti a šoupnu ti to do vlákna. s cenovkou nafty jsme na tom stejně Michale :o jinak vy přezouváte a já aby mi nebylo smutno, že nemám kola, jsem si dopřál v pátek folie a dneska montim světla zadní :P Ty světla jsou lůůůůxus pane až bude namontěno tak prosím foto!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Láďo nebylo to náhodou úterý :) jestli jo tak to jsem byl ještě v práci :P Ajinak dík za chválu toho jídla ale myslím si že na kuřecím steaku nejde nic zkazit :P Jinak jsem myslel že se s těma foliema dohodneš se mnou a moji mámou :) ale to je každopádně na tobě co si vybereš :o , a jinak co chceš dělat s těma zadníma lampama????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Šterny: Láďa byl na formance teď ve středu to jsi se již ,,flákal"!!!! Monty: Poptej se mi pls na ten výfuck a kdyžtak SZ. Dííkes za vše! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Mišáku já a flákal?????? vždyť jsem tam byl 11 dni v kuse :) a ty na mě takhle, navíc jsem měl mít tenhe týden volno tak si ho teď náležitě užívám na stavbě 2-hý koupelny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 (upraveno) Živočich + Sterny: pánové oba jste vedle jak ta jedle z mrazíka...já byl totiž v praze ve čtvrtek :) Sterny: folie byly akce "kulový blesk", protože cestou z prahy jsem zavolal na číslo který mi poslal známej a za ty peníze se rovnou objednal na pátek dopoledne. Jinak se světlama se dělá jen to, že zadní mám přestříkané celé do červena(ok zpátečka svítí růžově ale t mě nesere...stejně couvám minimálně :D ) Bohužel jsem se u levého světla zasekl na zarezlym šroubu a za zlatý prase ho nemůžu vyndat. Až bude přehozeno tak hodim fotky i s oknama... Živočich: na výfuk se zeptám...včera jsem sice potkal známýho na diskotéce ale oba jsme byly ve stavu že by se nic nedomluvilo :( v úterý za nim jedu kvuli světlům a pár drobnostem tak si to dám do diáře abych nezapomněl :D jak budu něco vědět tak ti dám vědět Upraveno Březen 13, 2011 uživatelem MONTY350Z 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 (upraveno) nasral Franta na trabanta bufálo Bill hovnoo viděl v prdééli byl!! letní gumy na liberecku?? brzo!! Upraveno Březen 13, 2011 uživatelem pešír 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.