Přejít na obsah

Liberecký kraj

Frigo

Doporučené příspěvky

tak pánové...na 13.4 se budeme muset hodně snažit co já vím tak bylo asi 15-17 aut(živočichu?).

Živočich - není zač, bylo mi ctí se dostavit stálo to za to :lol: do příště musim potrenovat podepsal si se tam na zem s babičkou líp než já sakra :smich:

jinak Pešíre...když se podívaš na Navarovu oktu...na kola...hádej čí budou :smich:

a teď koukám na fotky a Navaro by měl fakt s tím povislym pindourem něco udělat :smich:

Upraveno uživatelem MONTY350Z
Odkaz ke komentáři

Tak pro vysvětlenou - bylo tam celkem 14 octávek a jedna ploocta (můj leonek), takže 15 aut. K tomu se ještě ale připojili kluci z chiptunera s fordem a pak nějakej golf, kterýho tam chipovali. Dál se o dvě řady dál pohybovali nějaká individua, která by se k nám mohla přidat, ale nepřidala, takže se nepočítají. No a pak ještě ten tuning kchár s majáky na střeše, ale ten stál taky opodál :smich:

Docela bych taky dorazil omrknout Liberec, ale nevím nevím... Ještě to promyslím, možná bych se s někým svezl, kdyby se třeba živočich uvolil... co? :smich:

Odkaz ke komentáři

upřímně si myslim že je to spíš o ochotě se na chvíli jednou za měsíc ukázat než o dárcích.

Na druhou stranu třeba Frigo se chce ukázat vždycky, teď mu to několikrát vyšlo na odpolední a tentokrát si to pro změnu odleží v nemocnici.

A za třetí co si budeme povídat Liberec je mrňavej a tolik jako v Praze nás asi jen tak nebude.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...