Přejít na obsah

Liberecký kraj

Frigo

Doporučené příspěvky

hlásím, že možná nedojedu, včera jsem dával auto do servisu, opět mi odešlo servo, jako před 4 měsíci.... netuším jestli bude hotové do zítra, budou měnit zase celé řízení... nicméně asi bychom došli pěšky, z doubí do nisy to není až tak daleko... ;) sere mě to, aspoň že mi uznali v tom servise reklamaci...

Odkaz ke komentáři

Živočichu....tjadydá dy dá...ani nevíš Michale jakou si mi tím už odpoledne udělal radost ;) domluveni jsme jen to ještě upřesníme co a jak...víme? :palec:

Ondro: to je psycho...já být takhle dlouho bez auta tak mi asi mr...střelí v hlavě ;) snad už to potom pujde aspoň trochu rychle. držim palce

Upraveno uživatelem MONTY350Z
Odkaz ke komentáři

Jirko: taky jsem to slyšel...ale upřímně za poslední měsíc mě stavěli tolikrát že už znám asi všechny dopravák na liberecku. Jenže u mě mají panáčkové smůlu, předpisy dodržuju, povinnou mám - lekárničku i dvakrát a světla i okna mají homologaci. :D

jinak radši dělej co-pilota, představa tebe a letušky je..no brrrrr :smich:

Odkaz ke komentáři

no ty krááá.o :smich: tak teď to neni už předstva ale drsná a příšerná realita :D od takový letušky bych si nenechal ani kufr odtáhnout :D

něco mi řiká, že dneska bude večer veselo ještě

Tak já jedu už kolem 15.30hod , vezu starého kamaráda do LB , takže se budu pohybovat v NISE už od 16hod .-)

stenly tak to parknmi nahoře a do sz mi pošli telefon já budu nahoře ve škodovce na servisu tak bych dorazil o chvilku dřív ať tam nejsi sám

Odkaz ke komentáři
no ty krááá.o :smich: tak teď to neni už předstva ale drsná a příšerná realita :D od takový letušky bych si nenechal ani kufr odtáhnout :D

něco mi řiká, že dneska bude večer veselo ještě

stenly tak to parknmi nahoře a do sz mi pošli telefon já budu nahoře ve škodovce na servisu tak bych dorazil o chvilku dřív ať tam nejsi sám

poslána SZ .-)

Odkaz ke komentáři

Ještě jednou velké a veřejné díky Michalovi za odvoz - bez něj bych dneska asi nedorazil. :palec: Počasí tam teda máte pěkně vypráskaný, jen co je pravda :lool:

Rád jsem viděl staré známé, a obzvlášť pana rozhodčího, a poznal nové lidi :lool: Budu se těšit, že se s Vámi se všemi potkám tady (páč to máte za humny):

V.EDT turnovský srázek, 6.-7.5.2011 v Doubí u Turnova

Odkaz ke komentáři

Čest práci, zdravim vás z osmého patra(pro neznalé - z ortopedie).

Příště už si do toho nic vlézt nenechám, ale vím že do Doubí určo nepojedu, páč ten víkend mám akci s kolegama z bývalé práce v Odoleně Vodě a ta je mi přednější než cokoliv jiného.

Že to bude luxusní akcička podtrhuje to že budeme slavit 60.výročí založení první záchytky na světě v Praze u Apolináře :-D

Odkaz ke komentáři

přátelé rád jsem vás viděl...sice jen z rychlíku ale stejně.

Frigo: tak se tam moc nezruš ať se můžeš dostavit na další OC

Živočich: není třeba slov oba víme;-) taky děkuju. Ozvu se co a jak s Prahou během příštího týdne

Odkaz ke komentáři

co zas jaaaaaaa :) jaká fotka? čuju nějakou cypárnu že se tady na mě chystá a jako vůůbec se mě to nelíbí. navíc nevim o tom e bych chtěl něco fotit :huh: co? kdo to práskne dobrovolně :( i když je fakt že jsem byl ten den trochu mimo a hlavou lítal někde uplně jinde a u někoho jiného tak mi to aspoň osvěžte vy co se vás to týká

Kucíííí nes...e :D

Doubí uvidim jak vyjde v práci a se ženou jestli si něco nenaplánovala.

Pešír: Peťo máš snad pocit že bych někdy někde něco vypustil? ;) ?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...