Sutni Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 hlásím, že možná nedojedu, včera jsem dával auto do servisu, opět mi odešlo servo, jako před 4 měsíci.... netuším jestli bude hotové do zítra, budou měnit zase celé řízení... nicméně asi bychom došli pěšky, z doubí do nisy to není až tak daleko... ;) sere mě to, aspoň že mi uznali v tom servise reklamaci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Sutni: dyštak vás s Janičkou vyzvednem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Helé strejdové,jedu za váma tak doufám že tam nebudu sám!! Přijedte vozmo nebo koňmo ale doražte okolo 17 hlásím nízký průlet a přistání!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 (upraveno) Živočichu....tjadydá dy dá...ani nevíš Michale jakou si mi tím už odpoledne udělal radost ;) domluveni jsme jen to ještě upřesníme co a jak...víme? Ondro: to je psycho...já být takhle dlouho bez auta tak mi asi mr...střelí v hlavě ;) snad už to potom pujde aspoň trochu rychle. držim palce Upraveno Duben 13, 2011 uživatelem MONTY350Z 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Hlásím, že budu dělat co-pilota, případně letušku, podle toho, koho ještě živočich bere ;) Mimochodem, tohle jsem dostal z LBC: ze zdrojů dopravní policie : od 23.4. 2011 - 30.4.2011 by měla na Liberecku probíhat dopravní akce na kontrolu povinné výbavy, alkoholu a povolené rychlosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 (upraveno) Jirko: taky jsem to slyšel...ale upřímně za poslední měsíc mě stavěli tolikrát že už znám asi všechny dopravák na liberecku. Jenže u mě mají panáčkové smůlu, předpisy dodržuju, povinnou mám - lekárničku i dvakrát a světla i okna mají homologaci. :D jinak radši dělej co-pilota, představa tebe a letušky je..no brrrrr Upraveno Duben 13, 2011 uživatelem MONTY350Z 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Já bych byl náhodou sexy letuška :D Něco jako tady pešír... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly1972 Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Tak já jedu už kolem 15.30hod , vezu starého kamaráda do LB , takže se budu pohybovat v NISE už od 16hod .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 no ty krááá.o tak teď to neni už předstva ale drsná a příšerná realita :D od takový letušky bych si nenechal ani kufr odtáhnout :D něco mi řiká, že dneska bude večer veselo ještě Tak já jedu už kolem 15.30hod , vezu starého kamaráda do LB , takže se budu pohybovat v NISE už od 16hod .-) stenly tak to parknmi nahoře a do sz mi pošli telefon já budu nahoře ve škodovce na servisu tak bych dorazil o chvilku dřív ať tam nejsi sám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly1972 Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 no ty krááá.o tak teď to neni už předstva ale drsná a příšerná realita :D od takový letušky bych si nenechal ani kufr odtáhnout :D něco mi řiká, že dneska bude večer veselo ještě stenly tak to parknmi nahoře a do sz mi pošli telefon já budu nahoře ve škodovce na servisu tak bych dorazil o chvilku dřív ať tam nejsi sám poslána SZ .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sutni Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 tak nakonec by auto mělo být v půl 5 hotové, tak uvidíme.... snad bude a snad dorazím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 přátelé a kamarádi, ještě že máme Moleho, protože jinak bych na to uplně zapomněl --- ale nakonec to bylo fajn Vás vidět, ale ta zima byla fakt hnusná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Přátelé,kamarádi,kamaradky. Jako vždy super pokec se super lidmi,rád se za vámi opět někdy zastavím!! Láďo díky moc a držím palce!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Ještě jednou velké a veřejné díky Michalovi za odvoz - bez něj bych dneska asi nedorazil. Počasí tam teda máte pěkně vypráskaný, jen co je pravda :lool: Rád jsem viděl staré známé, a obzvlášť pana rozhodčího, a poznal nové lidi :lool: Budu se těšit, že se s Vámi se všemi potkám tady (páč to máte za humny): V.EDT turnovský srázek, 6.-7.5.2011 v Doubí u Turnova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly1972 Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Děkuji za přijetí mezi Vás , rád jsem se ukázal a těším se na další akce , myslím , že ta nejblizší je MB . den otevření dveří ŠKODA auto .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Já jen držel opratě :lool: !!! To šedivka nás odvezla!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 To mi připomíná - klobouk dolů před šedivkou, jak se ve svých "majlích" a letech nese 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Děkuji za přijetí mezi Vás , rád jsem se ukázal a těším se na další akce , myslím , že ta nejblizší je MB . den otevření dveří ŠKODA auto .-) Moc pěkná okta pane! A ten zvuk!!! Balada!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 (upraveno) mole: co ta fotka?? všem: nic moc, zima, chcanec.... ještě že tam bylo jídlo :lool: a příště žádný parkoviště!!! ale v Doubí na srazu EDT!!! účast povinná!!! Upraveno Duben 13, 2011 uživatelem pešír 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 (upraveno) Už minule jsem vás podezíral že to počasí mi dělate naschvál a ted jsem se ujistil!!!!! :lool: :lool: ;) :P Upraveno Duben 13, 2011 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Duben 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Čest práci, zdravim vás z osmého patra(pro neznalé - z ortopedie). Příště už si do toho nic vlézt nenechám, ale vím že do Doubí určo nepojedu, páč ten víkend mám akci s kolegama z bývalé práce v Odoleně Vodě a ta je mi přednější než cokoliv jiného. Že to bude luxusní akcička podtrhuje to že budeme slavit 60.výročí založení první záchytky na světě v Praze u Apolináře :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 (upraveno) přátelé rád jsem vás viděl...sice jen z rychlíku ale stejně. Frigo: tak se tam moc nezruš ať se můžeš dostavit na další OC Živočich: není třeba slov oba víme;-) taky děkuju. Ozvu se co a jak s Prahou během příštího týdne Upraveno Duben 13, 2011 uživatelem MONTY350Z 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Turnovský srázek je samozřejmostí, ale budu potřebovat někoho kdo mě tam dopraví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sutni Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 jj já tam taky pojedu... kdyžtak tě vezmu ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 No vida jak se to rýsuje ;) pešír: ta fotka byla na vyžádání, veškerou odpovědnost přenechávám na monťákovi :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 taky tam přifrčím a úúúúúúúúúúúúúúúúúúž se těším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly1972 Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 mole: co ta fotka?? všem: nic moc, zima, chcanec.... ještě že tam bylo jídlo :P a příště žádný parkoviště!!! ale v Doubí na srazu EDT!!! účast povinná!!! Svou účast potvrzuji společně s juniorem , a doufám že vezmu i členy z TCD .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 živočich: počasí je na pikaču pořád, opravdu jsi odjel z Lbc? mole: monťákoj bych nic neposílal, to je horší, než to poslat na face :) (Láďo ftip :( ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 (upraveno) co zas jaaaaaaa :) jaká fotka? čuju nějakou cypárnu že se tady na mě chystá a jako vůůbec se mě to nelíbí. navíc nevim o tom e bych chtěl něco fotit co? kdo to práskne dobrovolně :( i když je fakt že jsem byl ten den trochu mimo a hlavou lítal někde uplně jinde a u někoho jiného tak mi to aspoň osvěžte vy co se vás to týká Kucíííí nes...e :D Doubí uvidim jak vyjde v práci a se ženou jestli si něco nenaplánovala. Pešír: Peťo máš snad pocit že bych někdy někde něco vypustil? ;) ? Upraveno Duben 15, 2011 uživatelem MONTY350Z 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 stenly: určitě vezmi i kluky od vás, uděláme družbu mezi kluby (kromě EDT tam bude ještě Santo Caballero) pešír: na face sis to dal sám :) tak monťáku, jak jsme se domluvili - pešírovu fotku v šatech 100x okopírovat a rozvěsit po LBC :D ale pšt, ať se to pešír nedomákne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.