MiraPros Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Když tak koukám ven, asi bych to viděl jenom na otočku pro kalendáře... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Pročpak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Sníh a kosa.. nic moc. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Na kosu se oblíkneš, zbytek zvládneš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 prej sníh :D tady žádný není ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
exitu_S Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 No ja to taky na dlouho nevidim, prijedu rovnou z prace a jeste jsem nachcipanej ale chvilku urcite pobudu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Prosinec 24, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 Čauves, Tak Vám tady všem z regionu přeji hezké Vánoce a pohodové svátky, at máte plno překvapení pod stromkem :) i pro Vaše protějšky v garážích :D. A taky úspěšný nový rok, at se v novém roce všem daří a at se dále setkáváme na našich regionálních srazech :). Hezký Vánoce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Čauves, Tak Vám tady všem z regionu přeji hezké Vánoce a pohodové svátky, at máte plno překvapení pod stromkem :) i pro Vaše protějšky v garážích :D. A taky úspěšný nový rok, at se v novém roce všem daří a at se dále setkáváme na našich regionálních srazech :). Hezký Vánoce. Nápodobně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Leden 1, 2014 Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 hepy ňů jír :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Tobě taky a dalším taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 kluci hned jak budete vedet dalsi terminy, poslat do SZ nebo na mail :) jardo mas to na starost :D at vam to muzu veset na FB 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Zrovna se jdu domluvit na nějaký termín at uděláme první sráz v roce 014 :D ...Tak co kluci dohodnem se na nějakém termínu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Dáme to jak Praha 25ho néé :D :D, triumfnem Prahu v počtu aut :P :D. No za mě jakýkoliv víkend oká ;), Takže záleží na ostatních jestli se shodneme. Samozřejmě dáme vědet Viktore ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Jojo taky jakýkoliv víkend a klidně 25...tak nadhodíme tento datum a uvidime reakce,jinak je jasný že dáme vědět,at se to hodí na OC fb at to vidi více členů,jen at se rozrůstá tahle rodina! B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tucnakk Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Jo- já jsem pro. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n3oklan Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Bry vecir vespolek... malinko bych se sem "vtirnul" ^_^ sice jsem vetrelec z vedlejsiho kraje, ale k tomu Libereckemu me to vzdycky taaaahlo nejak vice - a to nejen z duvodu, ze to do LBC mam o polovinu blize, nez do UnL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Jen se vtírej a dojed :D sleduj tohle forum nebo FB a vždycky se dozvíš kdy co pořádáme, pak už jen dorazit. Taky jsem jednou navštívil Pražskej sraz, takže v tom nevidím žádnej probléma ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n3oklan Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Sleduji oboji (uz) A krom zimni a letni prestavky jsem v LBC minimalne jednou za 14 dni (obcas i kazdy vikend, nebo casteji) - Slovan je jen jeden, u Nisy pevnost ma, tu zavidi nam Eden, i Sparta zk***vena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 No vidiš, tak to tam jsi častěji než já :D, já tam jezdim jen na srazy :D mám to tam 60 km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n3oklan Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 po ceskejch cestach to mam 59km, pres GER+POL 47km ale do UnL 77km a srazy tam tusim delaj jeste nekde vic k Teplicim... taaakze to je jasny ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Tož to jsi někde z Rumburka, Málo kdo jede na Libereckej sraz přes dva Evropský státy :D ( zní to dobře ). k příkladu, já to zase mám blíže do UnL než Liberce :D 45km :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n3oklan Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 no uz to tak bude, kdyz to mam pod ikonou :loool: 60km do LBC, tak to te tipuju na Zahradky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Ajo, nevšiml jsem si , Újezd, to nikomu nic neřekne ale :D, Takže řeknu Jestřebí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n3oklan Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Noooo, tak tesne vedle... a nahodou rekne, to je tam, co jsou podel cesty ovocny sady.... snad tusim ze rybiz, bo kyho krista tam pestujou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Taky skoro, pěstujou tady jablka a višně. O rybízu zatím nevím ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n3oklan Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 aaaa, beru zpet, ten pestujou za Markvarticema :) ehm, ale dost OFF.... kdy a kde ze se to chysta ? postrehl jsem cosi, ze u OC Nisa se to moc nezamlouva.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Jinde jsem zatím sraz nezažil. Vyhlášený stanoviště je v podzemní garáři v OC nisa, 10 řada, vjezd od Škoda auto. Poslední sraz byl díky Vánočním nákupům přesunut do prvního patra parkovacího domu OC Nisa, takže všechny srazy se točej kolem Nisy. Jinak jak se tady píše, tak termín připadá na 25.1. 2014, od 18:00, samozřejmě malé změny mohou být, ale to vešchno se včas a s předstihme případně poupraví ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Jestřebí? jak často se vyskytuješ v České Lípě? Já jsem sice z Chrastavy, ale za prací dojíždím denně do České Lípy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Dost často, dnes jsem tam byl, zítra tam jedu dát auto do servisu, ve čtvrtek si zase pro něj jdu, v pátek tam jedu na maturák, a bydlí tam moje přítelkyně, takže tak průměrně 2x 3x do týdně určitě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 tak že jsme se nepotkali je asi o tom kdy jedu do, nebo z práce :-) Jen pro zajímavost do jakého servisu tam jezdíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.