M@lis Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 Snad nás přijede aspon 5 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 Já jsem za 100 % :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 (upraveno) Já jsem na 90 % :o Zas delam na heliportu Upraveno Říjen 29, 2013 uživatelem vlades92 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 tak to chodím každý den kolem tebe. Chodím za otcem do nemocnice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kudrnac11 Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 Dle ohlasů zde i na FB, tak by mohlo být i 10 aut či víc. Uvidíme. Snad každý trefí na správné místo v té Nise (snad jsem to dobře popsal) :-) Jinak fotograf je zajištěn, pokud mu jako dnes neupadne výfuk na Octavce. :-D Tak jiz dnes :-) budeme doufat ze se první sraz povede :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 Určitě ;) Přítelkyni vyhodim nahoře u sconta, at si projde sconto a nisu. A přifrčím dolu ;). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 drzim palce, fotky poslete. kdo je clen necht pekne reprezentuje club :) jeste vam pak asi nekomu poslu letacky OC at to sirite mezi necleny ci okolni parkujici :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 To bych se pak s Tebou domluvil, klidně sem tam něco roznesu, když budu někde stát ;). Objeednám si pak kalendáře, tak pak můžeš poslat s tím :D. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kudrnac11 Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 Tady pár fotek, co jeden z nás nafotil :) https://www.dropbox.com/s/5f1uiyvgmyla64e/Octavia%20sraz.rar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Tak, až na to, že jsem nikoho neznal, tak asi dobrý. :lool: A příště prej na sněhu, což?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 staci prijet jednou dvakrat a poznas ;) takhle to chodi vzdycky :) ja mam zase nevyhodu, ze vetsina zna me a ja si tolik lidi uz nepamatuju :) kdyz bude nekdy sraz v sobotu v LBC tak bych dorazil kdyz budu na Svetly na chalupe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Fotky jsou pěkný ;), S klukama jsme se pobavili, i když se tvořily skupinky, ale na to přijde. Z celýho srazu jsem znal jen jednoho :D. Ale jinak fajn večer ;);). Aut se sjelo celkem dost, ani nevím kolik :D, na to že to byl první sraz OC co se povidalo + liberecký klub, tak to bylo dobrý ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 skoda ze nemate fotku vse aut najednou :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Možná něco Kudrnacuv fotograf má, ale parkoviště bylo zrovna plnější i v těch zadnejších místech kde byl srázek, takže jsme byli stísněni i za sebou v řadách na parkovišti. Uvidíme, kdyžtak se tady něco ještě ukáže ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tucnakk Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Odhady,že tam bude pár octávek se nanaplnila. Byl jsem mile překvapen. Ale jak píše"vittorio" příště to bude lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Bylo to fajne a na první srázek moc dobrý,znal jsem osobně a ostatní s vidění,představilo se tolik lidi že ve jmenech mám chaos,takže zas udělat nějaký sraz at se to trochu ucelí,jinak jsem si řikal kalendář budu taky kupovat takže letáčky bych vzal také :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
exitu_S Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 No přiště mi to snad vyjde a ukazal bych se tam taky s tou svou špelnkou :D jen to nikdo nesmí fotit protože by všichni viděli jak mi to ma mila přitelkyně hezky umila houbičkoou na nadobí a ke všemu tou drsnou stranou :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
exitu_S Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Omlouvám se za hrubku *umyla :D :D jinak mam dotaz ma někdo zkušenosti s čištěním klapky u O1 1.6 74kw a taky jestli nema doma nahodou pohozeny WAG na nastavení klapky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 kdyztak pak muzeme udelat hromadnou dodavku kalendaru at usetrite na postovnym, poslal bych jeden balicek nekomu z vas a rozdate si to na srazu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Nemůžu jinak než souhlasit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Jojo to neni vubec špatný nápad :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Tak kdy uděláme další Regionální sraz? ...nějaký návrh na datum? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 dejte mi pak vedet dam to sem do kalendare a na FB 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 já bych se viděl až na prosinec :D Listopad mám samou nejistotu v preacovní době :D :D v prosinci nás Škodovka bude možná nechávat některý dny doma před Vánocema ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tucnakk Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 To máte dobrý,jak škoda myslí nato aby si zaměstnanci nakoupili v klidu dárky na vánoce. Jinak zas tě rád uvidim.(v nise jsme kecali celou dobu) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 jojo, :D váží si nás :D :D Určitě se dohodnem na srazu. A ty kalendáře taky nějak spunktujem, at nemusíme dávat za poštovný :D kdo bude chtít, jak nám poradil Vitto ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Tak listopad necháme volno a na prosinec se sjedeme a za pokecáme :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 určitě, a přivezl bych kalendáře :D Myslel jsem že kdo by chtěl kalendář OC, tak mi pošlete SZ kolik kusů a pak to u Vitta objednám naráz a přivezl bych to na sraz v prosinci. Jestli souhlasíte, tak bych se toho ujal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Takže budeš takovej pošťák OC LBC :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.